/ / ALBANIA > A może tak Albania Noclegi oraz wycieczki zajrzyj > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

A może tak Albania Noclegi oraz wycieczki zajrzyj

kategoria tanie podróżowanie

kraj Albania

Remik78 dołączył
24.07.2016

Remik78 17:44 | 29.05.2017

Witam wszystkich fanów bałkańskich klimatów chcących odwiedzić Albanię. Nie wiesz jak zorganizować pobyt tutaj, jakie miejsca odwiedzić, szukasz noclegu? Dysponujemy hotelem oraz hostelem w miejscowości Szkodra ( od 9 Euro/os. ). Organizujemy wycieczki do takich miejsc jak Theth, Valbone oraz rejsy promem po jeziorze Koman. Ponadto oferujemy transport do innych ciekawych miejsc w Albanii oraz Czarnogórze. Ja jestem tutaj przez cały sezon i chętnie pomogę. W razie pytań proszę o kontakt:
Telefon: +355 68 4188 700 ( PL, EN, DE, Viber, Whatsapp )
+355 67 39 22 119 ( AL, EN, Viber, Whatsapp )

Remik78 dołączył
24.07.2016

Remik78 19:37 | 31.05.2017

Kontakt przez facebook: northofalbaniatravel

gkeb dołączył
22.02.2015

gkeb 20:22 | 01.06.2017

Szkodra to bardzo fajne miejsce. Miałem okazję tam być jakiś czas temu z wycieczką objazdową Wytwórni Wypraw. Bardzo miło wspominam ten czas, chociaż byliśmy tam tylko przejazdem (większość noclegów mieliśmy we Vlorze). Niesamowitą kuchnie tam mają ale to chyba w całych bałkanach tak jest :)

Remik78 dołączył
24.07.2016

Remik78 13:08 | 03.06.2017

Zgadzam się, jest naprawdę super. Mieszkam tu od tygodnia, wynająłem mieszkanie w samym centrum, żeby mieć blisko do biura. Ogólnie jestem tutaj trzeci raz, ale pierwszy na tak długo. Wcześniej podróżowałem po Albanii w charakterze turysty. Kuchnia również jest świetna, choć dopiero odkrywam mniej znane knajpki w różnych częściach miasta. Prawdą jest również, że w większości miejsc kuchnia jest fenomenalna. Mimo to, zdarzyło mi się trafić na restaurację, gdzie "grillowane" oznaczało "usmażone we frytkownicy". Ale to raczej w miejscach gdzie jest ogromny przepływ turystów ( Saranda, Ksamil ) i w środku sezonu. W razie pytań dotyczących Albanii ( a w szczególności tego rejonu ) piszcie, jeśli tylko będę w stanie to pomogę. Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających!

ronin29 dołączył
12.04.2012

ronin29 22:40 | 11.06.2017

Mieszkałem w 8 krajach, odwiedziłem parenaście ..i powiem tak...nigdzie nie ma tak dobrej kuchni jak w Albanii, biorąc pod uwagę jakość/cena/smak. Kraj nie do przebicia pod tym względem może i na całym świecie :-)
Do tego świetna kultura kawiarniano/ barowa, piękne widoki, egzotyka, TANIO, przyjaźni ludzie...Jak dla mnie to moje odkrycie tego roku i na pewno będę tu wracał..Język ? ahhh..i tu jest problem ;-)

>Zgadzam się, jest naprawdę super. Mieszkam tu od tygodnia, wynająłem mieszkanie w
>samym centrum, żeby mieć blisko do biura. Ogólnie jestem tutaj trzeci raz, ale
>pierwszy na tak długo. Wcześniej podróżowałem po Albanii w charakterze turysty.
>Kuchnia również jest świetna, choć dopiero odkrywam mniej znane knajpki w różnych
>częściach miasta. Prawdą jest również, że w większości miejsc kuchnia jest
>fenomenalna. Mimo to, zdarzyło mi się trafić na restaurację, gdzie "grillowane"
>oznaczało "usmażone we frytkownicy". Ale to raczej w miejscach gdzie jest ogromny
>przepływ turystów ( Saranda, Ksamil ) i w środku sezonu. W razie pytań dotyczących
>Albanii ( a w szczególności tego rejonu ) piszcie, jeśli tylko będę w stanie to
>pomogę. Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających!

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl