Forum dyskusyjne
namiary na kwaterę w Chorwacji
kategoria podróżowanie z dziećmi
kraj Chorwacja
roterka 20:38 | 22.06.2008
hej, jeżeli był ktoś z Was w Chorwacji na własna rękę, będę wdzięczna za namiary na lokum. Siostra wybiera się z rodzinką i szuka czegoś sprawdzonego, tak by zabrać 6latka :-) region Chorwacji bez znaczenia, choć piaszczysta plaża mile widziana :-D z góry dziękuję za pomoc!! pzdr
kujawski.robert 09:19 | 24.06.2008
Witam.Od miesiaca jestem w Chorwacji .Tak byłem w Spilicie ,Dubrovniku Makarskiej.Polecam ta ostatnia .Jest sporo plakow z małymi dziecmi.Plaza jest z drobnych kamieni ,ale karimata i nie ma problemu. Kolo plazy jet knajpka .Facet o imieniu Vincent-w łasciciel mowi po polsku.Jet spokojnie ,jezeli chodzi o bezpieczenstwo spokoj i cisza nie jak u nas.Namiary jezeli chodzi o cene to 15 euro od osoby pełen standart[łazienka ,kuchnia,tv].Pozdrawiam.Napisze pozniej nr tel na kwatery.
roterka 16:45 | 27.06.2008
Dzieki serdeczne za informacje :-) i będę wdzięczna z tel.. pozdroawiam
marta1313 19:41 | 16.07.2008
Potwierdzam. Spli i Makarska są ok
Hakunamatataa 17:19 | 03.08.2012
Hej ja właśnie myślę nad tym gdzie spędzić wakacje w Splicie czy też w Dubrovniku. Wspieram się jedynie stroną www.domki-chorwacja.pl jednak jeśli możesz proszę doradź gdzie jest więcej atrakcji
usunięty/nieznany 12:44 | 30.01.2016
Witam>Mam Mieszkanie u Croatia,Bibinje kolo Zadra,widok na morze,blizu morza,
>jest w pełni wyposażone,mesto Bibinje kolo Zadra,,mam veci i manji apartma
Apartament posiada klimatyzację telewizja satelitarna internet ,veci ma pralka,suzarka
> > balkony,gril,i wszystkie urządzenia gospodarstwa domowego i private
> > parkingiem masz sklep w pobliżu restauracji Marco stał caf bar Plaża
> > jest piaszczysta i żwirowa, idealny dla dzieci,150m od apartmany
> > Mieliśmy dużo gości z Polski, którzy przyjeżdżają co roku to miejsce jest pełne letnich koncertów promenadzie sdrzaja mają pełne wydarzeń Plaża znajduje się zaledwie dwie minuty spacerem od apartamentu.info na e mail;marija.simunic1@zd.t-com.hr
pozdravjam
Magda111 22:16 | 22.05.2016
Witam. Właśnie znalazłam pana artykuł na temat Chorwacji. Mam pytanie czy mogła bym dostać namiary na ten nocleg zależy mi na 100%pewności rezerwacji wybieramy się z 6latkiem
iden 14:10 | 09.07.2008
nie byłem, ale wiem, ze mozna znaleźć fajne kwatery w sieci. ja co roku korzystam z biura Limba.com/plbyłem juz w ich kwaterach np. na wegrzech, a w sierpniu jadę do estonii. nie jest drogo i w sumie raczej przyzwoite warunki. przynajmniej ja nie mam zlych doswiadczen. jedyny problem, ze pod telefonem panie mowia lamana polszczyzną, bo to Slowaczki :)
Ferox 18:14 | 09.07.2008
hej, ja niedawno wrocilem z Chorwacji i smialo polecam Riwiere Makarska, a konkretnie Gradac. Cos pieknego, zjednej strony otaczaja cie piekne gory a z drogiej jest morze. Oczywiscie nie nalezy ta miejscowosc do najwiekszych. Jesli lubisz spokoj , ale i miejscowe knajpki przy plarzy to warto. No i tylko 120km do Dubrownika.Pozdrawiam
lalata 20:51 | 14.07.2008
WitamWrocilam niedawno z Chorwacji, z regionu Istria, z miasta Porec. Miasteczko super, z piekna kamienista plaza ( ale wszedzie do kupienia karimatki i specjalne buty do plywania, badz lezaki do wypozyczenia) Polecam te oto pokoje/domki do wynajecia. Gospodarze bardzo goscinni i mili:http://www.kroatien-adrialin.de/ferienwohnung-kroatien-porec-istrien_15389.html#detail . Pozdrawiam
roterka 08:35 | 15.07.2008
Dzięki serdeczne za @dres. Przyda się w przyszłości, bo siostra zmieniła plany i zamierza polecieć z rodzinką do Turcji :-) pozdrawiam
H&G 08:43 | 06.12.2012
pokoje w 3 pietrowym domu u dwóch starszych ludzi : Branka Strarcevic, Tonciceva 4, 51260 Crkvenica tel. 00385
xmk 15:17 | 07.02.2013
[Treść została poddana moderacji!]
Heyerdal 21:30 | 07.02.2013
Ahoj!Co prawda wątek z dawien dawna, ale tematem pewnie ciągle Nowi zainteresowani.
O Chorwacji z najrózniejszymi szczegółami dowiecie sie na :
www.cro .pl
Forum naprawdę prężne, szeroko rozbudowane i pełne informacji oraz chętnych i miłych użytkowników.
pozdrawiam
Lech
jolamajka 01:24 | 13.02.2013
Witam wszystkich na forum :) ja właśnie korzystam z www.adriatic- home.pl i znalazłam tam kilka ofert dla nas interesujących, jutro je dodam a póki co czekam na Wasze propozycje apartamentów w miasteczku Baśka Voda bo tam chcemy się wybrać tego roku (2 osoby dorosłe+dwójka dzieci 13 i 4 latka) sypialnia, salon i łazienka, blisko morza, tzn do 100 metrów, będę wdzięczna za odpowiedź, cena do 75 euro za aprtartament /doba,pozdrowionka :)
xmk 12:23 | 13.02.2013
a w jakim terminie szukacie? Czy rejony obok również w Makarskiej moga byc czy tylko Baska?Pamiętajcie o 5% rabatu podczas rezerwacji :)
jolamajka 13:03 | 13.02.2013
Raczej Baśka Voda, podobno jest piękna :) www.villaana.com, chyba tam się zdecydujemy, plaża 100 m, dom w centrum, właścicielka wydaje się miła. A termin od 10-24.08.2013 ale ona chyba ma od 15.08 wolne więc wtedy byśmy jechali. Mam jeszcze inny apartament w tej cenie (70 euro/doba) ale bez tarasu a my lubimy tak posiedzieć wieczorem. Czy ktoś był w tym apartamencie villaana? co myślicie, będzie ok?
xmk 14:42 | 13.02.2013
Dobra cena :) Z tego co ludzie internecie pisza byli zadowoleni. Zwróć uwagę tylko na plaże jakie sa w Baska Voda - http://www.holidaycheck.pl/atrakcje-turystyczne-zdjecia_Pla%C5%BCa+Baska+Voda-ch_ub-zid_37508.html?action=detail&mediaId=1156821719 dość ciasno ;) w sierpniu pewnie tak to będzie wyglądać.
xmk 13:02 | 13.02.2013
http://www.adriatic.hr/pl/chorwacja-dalmacja-makarska-drvenik-donja-vala/zakwaterowanie/2619/A-2619-a przykładowe
jolamajka 23:31 | 13.02.2013
www.prvamaslina.hr ten też jet w podobnej cenie, jeszcze bliżej morza ale bez tarasu. Mam dużo tych domków, jednak chyba zdecydujemy się na tamten. Podejrzewam, że na plaży będzie ciasno, jednak syn idzie teraz do gimnazjum i wolałabym jechać na urlop w wakacje a poza tym najcieplej ;) więc chyba go rezerwuje, gdzieś przeczytałam właśnie, że ktoś go już kiedyś polecał ale nie byłam pewna czy to ten apartament. Podobno nie ma schodów z plaży do apartamentu więc to mnie cieszy bo w tamtym roku byliśmy 4 km od Omis- Stanici i niby 200 m do morza ale wejść po tych schodach to była masakra z dzieckiem 3 letnim ale apartament mieliśmy pierwsza klasa z basenem :) Napiszcie jeszcze coś ciekawego o Baśce:) aaa i jeszcze mam jej napisać, że na tym forum ktoś mi polecił ten apartament, tak?
jolamajka 23:33 | 13.02.2013
jakoś nie mogę otworzyć twoich linków :/
jolamajka 23:42 | 13.02.2013
czegoś tutaj nie rozumiem.. ta kobieta wysłała mi inne zdjęcia apartamentu niż ma na stronce hmmm, napisałam do niej maila ale nie lubię takich sytuacji :/
Heyerdal 08:10 | 14.02.2013
Ahoj!Dlatego polecam sprawdzenie kwater u użytkowników - chorwatomaniaków na forum:
www.cro.pl
pozdrawiam
Lech
xmk 09:08 | 14.02.2013
Dokładnie zobacz jeszcze tak jak osoba poniżej mówi. Zobacz na cro.pl :)jak wpiszesz w google Apartament A-2619-a to wyjdzie Ci ten domek z mojego linku powyżej.
Warto poszukać równiez innych zdjęć okolicy niż na stronie osoby wynajmującej.
xmk 17:16 | 10.03.2015
Sprawdźcie stronę: http://wakacjewchorwacji.prv.pl/ Macie tam opisane Adriatic.hr gdzie macie możliwość uzyskania zniżki 5%.
jolamajka 10:28 | 14.02.2013
http://www.croatiaapartments.net/croatia_apartments/apartments_2849.htm jak wcześniej miały z nami jechać inne osoby to dawała mi linka do tamtych pięknych apartamentów a jak tamci zrezygnowali to wysłała mi juz inne zdjęcia. Tamte ul. Naputnica 17 te Oborska... już kiedyś byłam na tamtym forum ale zapomniałam chyba hasła do konta czy nazwy i nie mogę się jakoś zalogować a maila mam zajętego chyba, że nowego założe maila..
bernadeta65 13:20 | 11.03.2015
Namiary na taki wyjazd znajdziecie na travelme.plStronka przejrzysta i znajdą fajną, a przede wszystkim nie drogą kwaterę.
jolamajka 11:16 | 14.02.2013
już się tam zalogowałam, mam nadzieję że mi ktoś pomoże bo już zwariowałam , są dwie ville ana..
Heyerdal 20:02 | 14.02.2013
Ahoj!Hehe:) a podobno do przybytku głowa nie boli:)
Cierpliwości - jest jeszcze czas - choć wątków i materiału do poczytania - fakt sporo.
pozdrawiam
Lech
yetson 21:32 | 14.02.2013
polecam stronę http://www.cro-travel.plja byłam w Pisaku a dokładnie Willa DUBRAVKA- polecam! super warunki i balkony z widokiem na morze.
http://www.cro-travel.pl/katalog-kwater/srodkowa-dalmacja/riwiera-omis/pisak/willa-dubravka.html
yetson 21:34 | 14.02.2013
Poniżej link bezpośrednio do właścicieli-wszelkie info i kontakt tam jest
http://www.crodalmatia.com/
Mariano 09:16 | 05.01.2016
Ja osobiście polecam Ci Split bardzo przyjazna i pro polska miejscowość w której warto spędzić letnie wakacje.
NaKoniecSwiata 15:55 | 27.05.2016
Ja polecam okolice miejscowości Omiš. Większość plaz jest raczej kamienista, jednak dzieci jest tam bardzo dużo, więc chyba nie kamienie nie przeszkadzają. Jeżeli koniecznie plaża piaszczysta to w samym Omiš jest jedna. Znajduje się zaraz przy ujściu rzeki Cetiny do morza. Plaża jest długa i szeroka, a dodatkowo woda jest płytka bardzo daleko wgłąb morza, dlatego jest to bezpieczniejsze dla dzieciaków.Osobiście polecam tą kwaterę: https://www.facebook.com/apartmanimiljak/about
Bardzo czyste i zadbane apartamenty. Dobrze wyposażona kuchnia. Z właścicielem bez problemu można się dogadać po polsku.
Baltic 05:55 | 08.07.2016
jeśli jeszcze poszukujecie noclegu na te wakacje to mogę polecić apartament w Vodicach. Szczególnie dla rodzin z dziećmi gdyż mieszkają tam bardzo sympatyczni ludzie. Apartament jest na piętrze, dwa oddzielne pokoje, kuchnia w pełni wyposażona i łazienka, klimatyzacja. Miejsc do spania jest 5. Na dole mieszkają właściciele ale to przesympatyczni starsi ludzie bardziej uczynni i nie przeszkadzający. Atutem jest ogródek pięknie utrzymany przez właścicielkę który podobał się naszym dzieciom oraz ławy i grill kamienny. Właściciele chętnie załatwią prawdziwą wyciskaną olivę oraz wino lub ryby na grilla i obowiązkowo oryginalną homemade rakiję :), często też częstują warzywami z ogródka. My byliśmy w cztery rodziny i reszta z nas mieszkała u sąsiadki na przeciwko która ma tez kilka apartamentów i robi rano pyszną kawę :) Przesympatyczni ludzie, powinni mieć wolne miejsca gdyż nie bardzo radzą sobie z marketingiem w internecie. My mieliśmy namiar od Chorwata z ich rodziny z którym obecnie pracujemy. Apartament nie leży przy samej wodzie ale do bezpiecznej plaży w Vodicach jest 5 min spacerkiem. Do Srimy gdzie jest lepszy piasek na dnie dla dzieci jest 2 km. I jeszcze moja rada jeśli w tych okolicach, szczególnie w Srimie znajdziecie pływając z rurką na dnie takie wielkie długie muszle nawet do pół metra to nie wyciągajcie tego. Jest to ślimak pod ochroną przyszynka szlchetna i to na prawdę kontrolują a kara jest kilka tys złotych jeśli zabierzecie to na ląd.To też wiem od tych Chorwatów ;) Można go znaleźć całkiem łatwo nie daleko od brzegu na plaży w Srimie. Wyglądają fajnie bo tkwią w dnie pionowo :) Sama miejscowość jest fajna bo można się z niej wybrać na wodospady Krka, do Szybenika, Splitu, Primostenu parku Kornati i wielu miejsc w Dalmacji. Fajna opcją jest popływanie jachtem gdyż w pobliżu jest wiele wysp, kanał szybenicki i rzeka krka i czujesz się bezpiecznie jak na zamkniętym akwenie i jest co oglądać. Kilka dni spędziliśmy na żaglówce.Tutaj macie namiar Stablica III,/6 22211 Vodice a do kontaktu: kevricv@gmail.com i nie jest to reklama bo w Chorwacji byłem już czwarty raz i sam wiem jak ciężko znaleźć coś pewnego szczególnie z dzieciakami.
jeno66 09:37 | 26.12.2016
Tutaj macie namiar Stablica III,/6 22211 Vodice a do kontaktu: kevricv@gmail.com -Ktos tam byl?
justin79pl 15:00 | 11.07.2016
Polecam malowniczą miejscowość Brela i noclegi u Pana Marco Apartmani Ribičić BrelaJest wolny termin 6-13 sierpnia.
[fb] Tomasz Wingert 17:33 | 12.07.2016
Cześć. Dzisiaj wróciłem z Chorwacji.Pogoda rewelacyjna, a nawet teraz zaczynają się dopiero konkretne upały.
W tym roku jest potężny nalot turystów na Chorwację. Ceny poszybowały w górę. Pełno Niemców i reszty świata! Byłem w tym roku ponownie w Baśka Voda! Za dużo ludzi!
Ale jeśli chodzi o o apartamenty, to śmiało można uderzać w ciemno. Stoją i się proszą. My osobiście robiliśmy oględziny 8 apartamentów zanim nam przypasował ten właściwy cenowo, odległości-owo od morza i standardem wyposażenia.
W tym roku zabrałem na urlop dwie hulajnogi i to był strzał w 10tkę! Objechaliśmy tymi hulanogami wszystkie małe miejscowości w promieniu 10km i zdecydowanie mogę powiedzieć, że lepiej szukać lokum w małej miejscowości niż w lanserskich kurortach. Jest taniej i nie ma takiego tłoku na plażach. A na hulajnogach można się przemieścić do kurortu w parę minut pomiędzy spacerującym tłumem (na rowerze nie jest to łatwe) można taką hulajnogę wnieść do lokalu i chodzić z nią po sklepie itp.
Podsumowując.. noclegów jest do wyboru, do koloru... jest w czym przebierać. A to, że na stronach pośredników internetowych piszą, że nie ma już prawie wolnych miejsc, to tylko marketingowa bzdura, żeby wprowadzać panikę i ludzie zamawiali poprzez ich strony!
Pozdrawiam
Tomek
[fb] Tomasz Wingert 17:33 | 12.07.2016
Cześć. Dzisiaj wróciłem z Chorwacji.Pogoda rewelacyjna, a nawet teraz zaczynają się dopiero konkretne upały.
W tym roku jest potężny nalot turystów na Chorwację. Ceny poszybowały w górę. Pełno Niemców i reszty świata! Byłem w tym roku ponownie w Baśka Voda! Za dużo ludzi!
Ale jeśli chodzi o o apartamenty, to śmiało można uderzać w ciemno. Stoją i się proszą. My osobiście robiliśmy oględziny 8 apartamentów zanim nam przypasował ten właściwy cenowo, odległości-owo od morza i standardem wyposażenia.
W tym roku zabrałem na urlop dwie hulajnogi i to był strzał w 10tkę! Objechaliśmy tymi hulanogami wszystkie małe miejscowości w promieniu 10km i zdecydowanie mogę powiedzieć, że lepiej szukać lokum w małej miejscowości niż w lanserskich kurortach. Jest taniej i nie ma takiego tłoku na plażach. A na hulajnogach można się przemieścić do kurortu w parę minut pomiędzy spacerującym tłumem (na rowerze nie jest to łatwe) można taką hulajnogę wnieść do lokalu i chodzić z nią po sklepie itp.
Podsumowując.. noclegów jest do wyboru, do koloru... jest w czym przebierać. A to, że na stronach pośredników internetowych piszą, że nie ma już prawie wolnych miejsc, to tylko marketingowa bzdura, żeby wprowadzać panikę i ludzie zamawiali poprzez ich strony!
Pozdrawiam
Tomek
kinga404 18:23 | 24.07.2016
Wróciłam z urlopu w Makarskiej. Szukałam miejsca gdzie będę mogła posiedzieć do późnych godzin przy pina coladzie, gdzie miasto nie śpi do późnych godzin, gdzie bary i lodziarnie przy promenadzie i centrum będą czynne do późna . Nie szukałam cichego zakątka nie nie. Lubię wyjść wieczorem i posiedzieć do późna. Makarska była strzałem w 10. Do północy czynne knajpy, lodziarnie, kawiarnie czy to w centrum czy przy morzu. Miasto nie śpi do późnych godzin :) Więc polecam Makarską jeśli szukacie wrażeń. Ma to niestety swoje minusy - walka na plaży o skrawek dla siebie. Plaża w Makarskiej jest mała - trzeba być tego świadomym, że to nie rozległe szerokie plaże jak nad naszym Bałtykiem. Plaże w całej dalmacji są wąskie, krótki, za to liczne. Plaża w Makarskiej jest oblegana przez turystów. My wychodziliśmy o 10.00 i znajdowaliśmy spokojnie ten "skrawek" dla siebie, ale bliżej 12.00 kiedy schodzą się ludzie koc leży koło koca. Trzeba się na to nastawić. Ogólnie dużo polaków: w wodzie polacy, obok na kocu polacy, na mieście polacy. Przez to w Cro można się poczuć jak w domu. Niby daleko, ale jednak tak "swojsko" :) To jest fajne. Polecam polecam i jeszcze raz polecam kwaterę URBAN APARTAMENTS JADRE na ul. Ante Starcevica 50. Poprzez booking można znaleźć oraz osobno bezpośrednio na stronie - która jest prowadzona w j.polskim. Lokalizacja świetna blisko plaży i blisko centrum. Polecam!
Jareczek 14:39 | 03.10.2016
Też słyszalem o tym, że w Chorwacji jak w Polsce, tylu Polaków. Mi to w sumie pasowało, bo z jednej strony potrzebuję czasem oderwac się od rzeczywistości, z drugiej nie lubię za dużej egzotyki, przytłacza mnie. Dlatego długo się w sumie nie wahałem i kupiłem dom w Dalmacji przez biuro Greg-Nieruchomości. Faktycznie, od kilku lat tam jeżdżę i jest dość swojsko, więc klimat akurat dla mnie.
[fb] Michał Trapek 22:01 | 31.12.2016
ja z reguły szukam na Bookaparcie :)
xmk 19:56 | 25.01.2017
Fakt. Polaków pełno i to prawie wszędzie. czasami jednak są rejony gdzie jest ich mało. jakieś zatoczki itdPOszukajcie sobie zawsze u jakiś pośredników a później samemu jakoś dotreć do kwatery. JAk się nie uda wtedy pewniej jest pośrednikiem to zrobić niż w ciemno w sezonie jechać.
ja korzystałem z Interhome( Korcula) gdzie nie mam zniżek lub http://www.adriatic.hr/affiliate.php?site=3191 (hvar) gdzie mam 5% u jednych i drugich wynajmowałem 2 razy i było wszystko zgodnie z opisem.
Wtedy jedziecie samochodem i dodatkowo możecie jeszcze sporo zwiedzić we własnym zakresie.
Przez to ostatnie biuro wpisując mój e-mail (michalkorus@wp.pl), jako osoby polecającej , kod rabatowy - dostaniecie zniżkę 5% . Zawsze jest to coś.
W razie pytań chętnie pomogę gdzie byłem, w jakich miejscach.
Kkarpiu 17:32 | 21.08.2017
Cześć wszystkim ... szukam domu z basenem na 8 osób w Chorwacji ... ktoś ... coś ... bez pośredników ???
Skamp 21:25 | 07.09.2017
Jeśli chcesz znaleźć tanie kwatery prywatne w Chorwacji odwiedzić:https://www.apartamenty-chorwacja.com.pl/
Oferują bezpośredni kontakt z właścicielami zakwaterowania w Chorwacji, dzięki czemu nie musisz płacić wysokimi opłatami agencyjnymi.
Znalazłem bardzo ładny apartament w Omis tego lata :))
MagdaWM 12:50 | 20.04.2018
Polecam wyspe Čiovo, bardzo fajny apartament blisko plazy wynajmuje Polka w Mastrince, mozna znalezc na FB - Apartment Karolina Croatia, polecam!
Malgorzata_Kompas 00:56 | 24.05.2018
Kwatery prywatne w konkretnych domach, często posiadających swój prywatny basen oraz klimatyzację mamy w swojej ofercie w całej Chorwacji, można zerknąć na naszą stronę Kompas Poland. Dla osób szukających tańszej wersji zakwaterowania posiadamy prywatne apartamenty No Name – czyli wybiera się miejscowość, standard i odległość od morza i na miejscy w naszej agencji otrzymuje się klucze do konkretnego domu. Jest to alternatywa dla kwater które wybiera się już dokładnie przed wyjazdem w wyższej cienie.
gl0btr0ter 05:50 | 03.07.2018
jeśli jeszcze poszukujecie noclegu na te wakacje to mogę polecić apartament w Vodicach. Szczególnie dla rodziny z dziećmi gdyż mieszkają tam bardzo sympatyczni ludzie. Apartament jest na piętrze, wejscie oddzielne. Dwa oddzielne pokoje, kuchnia w pełni wyposażona i łazienka, klimatyzacja. Obszerny a nie jakieś małe klitki. Miejsc do spania jest 5. Na dole mieszkają właściciele ale to przesympatyczni starsi ludzie bardziej uczynni i nie przeszkadzający. Atutem jest ogródek pięknie utrzymany przez właścicielkę który podobał się naszym dzieciom orazławy i grill kamienny. Właściciele chętnie załatwią prawdziwą wyciskaną olivę oraz wino lub ryby na grilla i obowiązkowo oryginalną homemade rakiję :), często też częstują warzywami z ogródka. My byliśmy w cztery rodziny i reszta z nas mieszkała u sąsiadki na przeciwko która ma tez kilka apartamentów i robi rano pyszną kawę :) Przesympatyczni ludzie, powinni mieć wolne miejsca gdyż nie bardzo radzą sobie z marketingiem w internecie. My mieliśmy namiar od Chorwata z ich rodziny z którym obecnie
pracujemy. Apartament nie leży przy samej wodzie ale do bezpiecznej plaży w Vodicach jest 5 min spacerkiem. Do Srimy gdzie jest lepszy piasek na dnie dla dzieci jest 2 km. Co do ceny to musicie zapytać.
Tutaj macie namiar Stablica III,/6 22211 Vodice a do kontaktu: kevricv@gmail.com. Namiar sprawdzony, drugi moj kolega tez tam jezdzi co roku od czterech lat.
Hubcio 10:33 | 25.09.2018
może jeszcze wyda wam sie wcześnie rozglądać za miejscówkami na 2019, ale z racji ze wszystko lubie planować wczesniej, zaczynam poszukiwać fajnej miejscówki dla swojej rodziny. Zależy mi na okolicy przyjaznej małym dziecią, zeby sie nie nudziły, bo wiadomo zwiedzanie i kąpiele w morzu przede wszystkim, ale jakby kwatera miała również swój basen, jakiś plac zabaw dla dzieciaków i może wypożyczalnie rowerów bo lubimy jeździć ( a nie mamy możliwości zabrać swoich z domu ) to byłoby super