Forum dyskusyjne
GPS do auta
kategoria sprzęt turystyczny
kraj Polska
rabbit 15:55 | 15.06.2009
Korzystacie z takich zabawek? Co byście polecili niedrogiego z dobrą mapą Polski?
usunięty/nieznany 16:32 | 15.06.2009
ja mam tomtoma - nawet dokladna mapa Polski, kupiona jakies 4 lata temu, co prawda raz w bieszczadach wziela nas droga ktora byla nieprzejezdna, i nie ma na niej jeszcze tej nowej obwodnicy kolo Ozarowa, i czasami jakies nowe ronda zamiast skrzyzowan, ale to dlatego ze nie pamietam czy ja uaktualnialismy wogole. ale mapy tomtoma uzywamy w calej europie i sa super, najlepiej zainwestowac w dokladna mape danego kraju, bo ta europejska ma aby glowne drogi. a tomtoma to wgrasz na kazda komorke z windowsem i gps-em
usunięty/nieznany 19:55 | 15.06.2009
Jest duży wybór urządzeń na rynku. Praktycznie możesz wybrać sobie wersje samochodowe czy turystyczne z długim podtrzymaniem baterii, różne formaty ekranu, etc..... Troche w tym m.in. siedze, więc jak chcesz to napisz na maila.
usunięty/nieznany 10:45 | 16.06.2009
Tak? :):) Swoją drogą chwalą...
bravo11 11:59 | 16.06.2009
W Polsce korzystam z Autoamapy jest OK.Poza krajem uzywam Tom Toma. Bardzo dokładene mapy zarówmno europejskie jak i USA
matkowka 16:40 | 17.06.2009
zgrywasz od kogoś mapy tom toma i wgrywasz w komórkę (zakładając żę ma system symbian) i masz nawigacje darmowo tylko z mniejszym ekranem.
moira 16:58 | 18.10.2009
korzystam to za mało powiedziane, w żaden dalszy wyjazd nie wybieram się bez nawigacji, ze swojej strony polecam Mio500, czytelny, prosty w obsłudze i szczegółowy, tak patrze, że w necie [a dokładnie na lucasgsm.pl] kupisz go za 469zł, także cena nie jest tragiczna, TomTomy są z zasady trochę droższe
nhstreet 11:32 | 09.08.2010
Mio jest bardzo dobra, polecają ją w sklepach i na forach. Dla ludzi z mniejszym budżetem nawigacja firmy Mio będzie idealna. Widziałem na sklepie hadron.pl taką nawigację z wbudowaną mapą za około 300 złotych, to naprawdę nie jest dużo jak na taki sprzęt.