Forum dyskusyjne

Kto był ostatnio na Słowacji w Tatrach Wysokich

kategoria podróże po ¶wiecie

Gollum doł±czył
14.06.2005

Gollum 10:22 | 15.11.2005

Co prawda temat założono ponad dwa lata temu, ale może się komu¶ przyda. Ja byłem w tym roku. Nocleg cokolwiek daleko od Tatr (35 km do Tatrzańskiej Łomnicy, 25 km do Jaskinii Bielańskiej), w Vysnych Ruzbachach koło Starej Lubowny. To małe uzdrowisko jest wypełnione Polakami. Wła¶nie ze względu na ceny. Ja znalazłem nocleg za 150 koron (niecałe 16 zł. Ale jak dobrze poszukać, to by się znalzało za podobn± cenę także bliżej, w Spiskiej Białej czy Kieżmarku. Bo miejscowo¶ci tuż pod Tatrami s± droższe. Ale nie tak jak u nas.

zgłoszone do moderacji

slonko12 doł±czył
30.07.2004

slonko12 16:57 | 30.07.2004

Witam wszystkich podróżników,
2 lata temu spędziłem wspaniały urlop w Słowackich Tatrach, mam pytanie do wszystkich którzy już byli w tym roku w tatmtym regionie, jak jest z noclegami, jakie s± ich ceny, jakie s± ceny w sklepach i restauracjach, 2 lata temu wszystko było znacznie tańsze niż w Polsce, ale słyszałem ostatnio, że Słowacy trochę się podnie¶li

Pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl