Forum dyskusyjne
Reveries diving village
kategoria podróże po świecie
kraj Malediwy
bella 09:19 | 12.02.2013
Witam,jestem z grupy lecàcej tanio do Male,zrezygnowałam jednak z Maafushi na rzecz atolu Laamu,może ktoś był w tym hotelu-Reveries diving village,jakieś wskazòwki,pomocne rady? Może ktoś się wybiera od 15.03-24.03 Pozdrawiam Izabela
Hania80 12:30 | 20.02.2013
Cześćwłaśnie wczoraj odkryłam ten hotel. Wyjeżdzamy na Malediwy tylko na 3 dni (24-27.03) i nie wiem jak tam się dostać - oczywiście tanio :)
Jeżeli masz jakieś wiadomości prześlij mi proszę. Ja wysłałam tam dziś maila z pytaniami. Ps. Hotel przez agoda jest tańszy niż bezpośrednio przez nich.
Pozdrawiam,
Ania
Hania80 12:32 | 20.02.2013
http://reveriesmaldives.com/index.php#activities drugi haolet, który bierzemy pod uwagę to http://www.coralreefviewinn.com/aboutus.htmlCo do obydwu mam to samo pytanie - czy można tam napić się piwka??
bella 17:31 | 20.02.2013
Witaj Aniu,my będziemy tam do 23.03 i rano lecimy na jedną noc do Male,Ja pisałam z hotelem i chyba nie ma innej opcji jak samolot,to dość duży dystans jak na prom, ito jest największym kosztem na tym całym wyjeżdzie-300 US$,ale cóż... to mój drugi pobyt na Malediwach,byłam już na Byjadhoo Island,Jeżeli chodzi o piwo ,to oba hotele są na zamieszkałych wyspach,nie sądzę ,by można tam było dostać coś z procentami ,Albo przemyt albo odwyk>>> Pozdrawiam Izabela
Hania80 10:05 | 21.02.2013
My się wahamy co do wyboru hotelu. 600$ za dwie osoby zadojazd jest sporą sumą, zwłaszcza, że wybieramy się na 2-3 dni. Wczoraj grzebiąc po necie znalazłam mapkę z rozrysowanymi trasami promów (i godzinami) Wydaje mi się, że znajdziemy sobie jakiś GH na jednej z wysp gdzie dopływająpromy... Dzięk iza odpowiedź.Ps. już zaczynam się prezyzwyczajać do myśli o odwyku :))
bella 14:08 | 21.02.2013
Też myślę,że nie ma sensu lecieć gdzieś na 3 dni.W sumie to nic złego ten odwyk,przynajmniej dla wątroby> Zerknij na wyspę Maafushii,będzie tam trochę rodaków ewentualnie Ukulhas Inn czy Coral view-one są na tej samej wyspie i tam pływają promy albo hydroplany.Pozdrawiam Izabela