Forum dyskusyjne

jak dostac sie najtanjeij ze sri lanka na melediwy

kategoria podróże po ¶wiecie

Magda Kajzer doł±czył
11.12.2014

Magda Kajzer 08:18 | 07.07.2015

Trochę trzeba stracić czasu na poszukiwania, ale na pewno co¶ się znajdzie.

zgłoszone do moderacji

towPawel doł±czył
27.05.2005

towPawel 06:14 | 07.07.2015

Ja zawsze staram się latać Emirates przez Dubaj z Pragi - mieszkam w Azji Pd. Wsch i to poł±czenie wydaje mi się najbardziej sensowne. Tanie bilety można znaleĽć bez problemu, ale z wyprzedzeniem. Kombinujcie z tymi darmowymi stopoverami - to działa, ale trzeba troszkę się pogłowić :)

zgłoszone do moderacji

treasure666 doł±czył
24.08.2013

treasure666 21:18 | 06.07.2015

Kurcze nonmam juz bilet... Oczywi¶cie zadziałał impuls Hehe i jestem juz szczę¶liwa posiadaczka. Wiec bilet mam do colombo i z colombo do polski. Teraz komponuje jak tu się tanio dostać choć na trzy dni. Nie przeżyje będ±c tak blisko i nie zobaczyć tych wysp

zgłoszone do moderacji

justynella doł±czył
06.07.2015

justynella 10:57 | 06.07.2015

mnie interesuje ten temat również :)

co¶ więcej jakie linie lotnicze mam ogl±dać .. jakas podpowiedz czy na Sri Lankę .. ? I jakie najlepiej terminy wybrać ..?

zgłoszone do moderacji

towPawel doł±czył
27.05.2005

towPawel 08:47 | 25.06.2015

Hej,
Podróżowałem t± tras± :) Zasadniczo pytanie - czy masz już bilet? Jeżeli nie to najlepiej kupić składaka w drodze powrotnej na trasie: Negombo-Male-Dubai-Powrót do domu :) Osobi¶cie zawsze staram się latac Emirates - przy takim składaku możesz zrobić sobie wycieczkę z darmowym stopoverem w Dubaju (zobacz warunki dotycz±ce hotelu wliczonego w cenę biletu). Zasadniczo sprawa jest prosta. Jak masz więcej pytań - wal jak w dym :)

pozdrówka,
Paweł

>witam. bede w pazdzierniku na sri lance i chce chociaz na 2-3 dni dostac sie na
>malediwy. czy ktos moze podrozowal ze srinalnki i jest w stanie udzielnic jakiejs
>pomocy wtej kwestii?
>patrzylkam samoloty al enawet tak krotka trasa ze sri lanki do male to jakis koszmar
>cenowy :/
>bede wdzieczna za pomoc.
>z gory dziekuje

zgłoszone do moderacji

treasure666 doł±czył
24.08.2013

treasure666 00:02 | 22.06.2015

witam. bede w pazdzierniku na sri lance i chce chociaz na 2-3 dni dostac sie na malediwy. czy ktos moze podrozowal ze srinalnki i jest w stanie udzielnic jakiejs pomocy wtej kwestii?
patrzylkam samoloty al enawet tak krotka trasa ze sri lanki do male to jakis koszmar cenowy :/
bede wdzieczna za pomoc.
z gory dziekuje

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl