/ / MALEDIWY > jak dostac sie najtanjeij ze sri lanka na melediwy > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

jak dostac sie najtanjeij ze sri lanka na melediwy

kategoria podróże po świecie

treasure666 dołączył
24.08.2013

treasure666 00:02 | 22.06.2015

witam. bede w pazdzierniku na sri lance i chce chociaz na 2-3 dni dostac sie na malediwy. czy ktos moze podrozowal ze srinalnki i jest w stanie udzielnic jakiejs pomocy wtej kwestii?
patrzylkam samoloty al enawet tak krotka trasa ze sri lanki do male to jakis koszmar cenowy :/
bede wdzieczna za pomoc.
z gory dziekuje

towPawel dołączył
27.05.2005

towPawel 08:47 | 25.06.2015

Hej,
Podróżowałem tą trasą :) Zasadniczo pytanie - czy masz już bilet? Jeżeli nie to najlepiej kupić składaka w drodze powrotnej na trasie: Negombo-Male-Dubai-Powrót do domu :) Osobiście zawsze staram się latac Emirates - przy takim składaku możesz zrobić sobie wycieczkę z darmowym stopoverem w Dubaju (zobacz warunki dotyczące hotelu wliczonego w cenę biletu). Zasadniczo sprawa jest prosta. Jak masz więcej pytań - wal jak w dym :)

pozdrówka,
Paweł

>witam. bede w pazdzierniku na sri lance i chce chociaz na 2-3 dni dostac sie na
>malediwy. czy ktos moze podrozowal ze srinalnki i jest w stanie udzielnic jakiejs
>pomocy wtej kwestii?
>patrzylkam samoloty al enawet tak krotka trasa ze sri lanki do male to jakis koszmar
>cenowy :/
>bede wdzieczna za pomoc.
>z gory dziekuje

justynella dołączył
06.07.2015

justynella 10:57 | 06.07.2015

mnie interesuje ten temat również :)

coś więcej jakie linie lotnicze mam oglądać .. jakas podpowiedz czy na Sri Lankę .. ? I jakie najlepiej terminy wybrać ..?

treasure666 dołączył
24.08.2013

treasure666 21:18 | 06.07.2015

Kurcze nonmam juz bilet... Oczywiście zadziałał impuls Hehe i jestem juz szczęśliwa posiadaczka. Wiec bilet mam do colombo i z colombo do polski. Teraz komponuje jak tu się tanio dostać choć na trzy dni. Nie przeżyje będąc tak blisko i nie zobaczyć tych wysp

towPawel dołączył
27.05.2005

towPawel 06:14 | 07.07.2015

Ja zawsze staram się latać Emirates przez Dubaj z Pragi - mieszkam w Azji Pd. Wsch i to połączenie wydaje mi się najbardziej sensowne. Tanie bilety można znaleźć bez problemu, ale z wyprzedzeniem. Kombinujcie z tymi darmowymi stopoverami - to działa, ale trzeba troszkę się pogłowić :)

Magda Kajzer dołączył
11.12.2014

Magda Kajzer 08:18 | 07.07.2015

Trochę trzeba stracić czasu na poszukiwania, ale na pewno coś się znajdzie.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl