Forum dyskusyjne
jak dostac sie najtanjeij ze sri lanka na melediwy
kategoria podróże po świecie
kraj Malediwy
treasure666 00:02 | 22.06.2015
witam. bede w pazdzierniku na sri lance i chce chociaz na 2-3 dni dostac sie na malediwy. czy ktos moze podrozowal ze srinalnki i jest w stanie udzielnic jakiejs pomocy wtej kwestii?patrzylkam samoloty al enawet tak krotka trasa ze sri lanki do male to jakis koszmar cenowy :/
bede wdzieczna za pomoc.
z gory dziekuje
towPawel 08:47 | 25.06.2015
Hej,Podróżowałem tą trasą :) Zasadniczo pytanie - czy masz już bilet? Jeżeli nie to najlepiej kupić składaka w drodze powrotnej na trasie: Negombo-Male-Dubai-Powrót do domu :) Osobiście zawsze staram się latac Emirates - przy takim składaku możesz zrobić sobie wycieczkę z darmowym stopoverem w Dubaju (zobacz warunki dotyczące hotelu wliczonego w cenę biletu). Zasadniczo sprawa jest prosta. Jak masz więcej pytań - wal jak w dym :)
pozdrówka,
Paweł
>witam. bede w pazdzierniku na sri lance i chce chociaz na 2-3 dni dostac sie na
>malediwy. czy ktos moze podrozowal ze srinalnki i jest w stanie udzielnic jakiejs
>pomocy wtej kwestii?
>patrzylkam samoloty al enawet tak krotka trasa ze sri lanki do male to jakis koszmar
>cenowy :/
>bede wdzieczna za pomoc.
>z gory dziekuje
justynella 10:57 | 06.07.2015
mnie interesuje ten temat również :)coś więcej jakie linie lotnicze mam oglądać .. jakas podpowiedz czy na Sri Lankę .. ? I jakie najlepiej terminy wybrać ..?
treasure666 21:18 | 06.07.2015
Kurcze nonmam juz bilet... Oczywiście zadziałał impuls Hehe i jestem juz szczęśliwa posiadaczka. Wiec bilet mam do colombo i z colombo do polski. Teraz komponuje jak tu się tanio dostać choć na trzy dni. Nie przeżyje będąc tak blisko i nie zobaczyć tych wysp
towPawel 06:14 | 07.07.2015
Ja zawsze staram się latać Emirates przez Dubaj z Pragi - mieszkam w Azji Pd. Wsch i to połączenie wydaje mi się najbardziej sensowne. Tanie bilety można znaleźć bez problemu, ale z wyprzedzeniem. Kombinujcie z tymi darmowymi stopoverami - to działa, ale trzeba troszkę się pogłowić :)
Magda Kajzer 08:18 | 07.07.2015
Trochę trzeba stracić czasu na poszukiwania, ale na pewno coś się znajdzie.