Forum dyskusyjne
tanie noclegi Chorwacja 5-15 sierpnia
kategoria tanie podróżowanie
kraj Chorwacja
klaudiakas 00:05 | 26.06.2013
Czy może ktoś polecić niedrogi (do 60zł od osoby) nocleg dla czterech osób w terminie 5-15 sierpnia?
Basiadalm 10:34 | 27.06.2013
wyślij mail na basiadalm@gmail.com, pozdrawiam
porzeczka 15:24 | 01.07.2013
Myślę, że możecie śmiało jechać w ciemno i coś za tę cenę znajdziecie bez problemu. 2 lata temu jeździłam na stopa m.in. po Chorwacji w tym okresie i zawsze wszędzie były tabliczki z informacjami o wolnych pokojach. Jeśli chodzi o rezerwację z wyprzedzeniem, to teraz już jest trochę za późno, najlepsze kwatery zostały obstawione, więc lepiej jechać i na miejscu zobaczyć, czy Wam miejsce odpowiada, niż polegać na zdjęciach, które często dalekie są od przedstawiania stanu rzeczywistego._____________
http://nazywiol.pl
Kilka wspomnień z Chorwacji i Czarnogóry: http://nazywiol.pl/zwierz-na-trasie-napotkany-chorwacja-i-czarnogora/
jacekwazonik3 21:12 | 02.07.2013
polecam zajrzeć na strone, www.planujpodroz.pl tam napewno, znajdą Ci cos ciekawego. i rozsądnego, wystarczy napisać maila to nic nie kosztuje. Polecam.
paragon 16:49 | 16.07.2013
Byłam w Chorwacji w zeszłym roku. Zdecydowanie polecam szukanie noclegu po przyjeździe. Można znaleźć niedrogo i dobre warunki, a w internecie zdarza się niestety zarezerwować coś, co odbiega od wymarzonego miejsca na wczasach. Znajomi zarezerwowali wcześniej, po przyjeździe okazało się, że owszem apartament wygląda tak jak na zdjęciu, ale nikt już nie powiedział, że znajduje się nad smażalnią ryb i zapach był powalający. Naprawdę nie ma problemu, wszędzie przy głównych drogach w miejscowościach stoją tabliczki lub osoby z tekturkami w ręku - apartmani - choć wiem, że po takiej podróży ma się mniej sił na szukanie. I to jest ten minus...
xmk 22:41 | 05.03.2015
Co do kwater polecam poszukać na stronie www.adriatic.hr/pl . Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :)Na Hvarze byłem w Mudri dolac, Stari Grad. Miejscowość mała niedaleko Stari Gradu. mała zatoka z przepiękną wodą. Kwitnące pola lawendowe na przełomie czerwca i lipca i ten zapach. W zatoce jest sporo cienia gdzie można się schować od drzew. Mam bezpośredni namiar na domek, który mogę podać. Ceny dość niskie. dojazd na Hvar tez nie jest straszny. demek na 10 osób niestety max.
W razie pytań piszcie śmiało. Na Korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. rzetelne opisy. Niestety tutaj nie mam żadnej zniżki ale np na Hvar wynajmowałem dom z adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D gdybyście z nich jednak korzystali to przy większym zamówieniu zawsze coś :)
Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :)
mój mail to: michalkorus@wp.pl
wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej.
Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
[fb] Ewka Banach 18:43 | 17.03.2016
A czym zazwyczaj jeżdzicie do Chorwacji ? Ja wybieram się teraz i chyba pojadę autokarem EcoLines wygodny i bardzo bezpieczny miałam okazję nim jechać do Pragi i wszystko było jak należy
jeno66 09:23 | 26.12.2016
>Czy może ktoś polecić niedrogi (do 60zł od osoby) nocleg dla czterech osób w terminie>5-15 sierpnia?
Byliscie? Prosze o opis.