Forum dyskusyjne

DUBAJ POD NAMIOTEM

kategoria podróże po ¶wiecie

Azizu doł±czył
25.09.2016

Azizu 16:43 | 25.09.2016

Dużo tańsze hotele znajdziesz w Sharjah. To taka sypialnia dla pracuj±cych w Dubaju.

zgłoszone do moderacji

loo doł±czył
05.02.2013

loo 16:57 | 20.01.2016

Ceny samochodów takie, jak wszędzie. Za mał± osobówkę ok. 100 zł / doba.

zgłoszone do moderacji

adam0012 doł±czył
15.06.2014

adam0012 12:17 | 20.01.2016

Dzięki za odpowiedĽ! Samochód zamierzam wypożyczyć, niestety w Dubaju będę sam,więc pewnie koszt będzie spory.
Dopiero w Kochi spotykam się ze znajomymi którzy wracaj± z Tajlandii i dalej już razem będziemy zwiedzać Indie ale akurat tam o ceny nie trzeba się już martwić bo s± ¶mieszne :)

zgłoszone do moderacji

prow doł±czył
19.03.2011

prow 12:13 | 20.01.2016

Witaj,
tak jest taka możliwo¶ć. Np. na Jumeira Public Beach albo Open Beach. Te bezpłatne. Nie jest to zalegalizowane ale tolerowane. Należy się liczyć z rutynow± wizyt± policji. No i nie wolno pić żadnego alkoholu w miejscu publicznym. Jeżeli będziecie mieli samochód a, według mnie, powinni¶cie go mieć, to szukajcie noclegu poza Dubajem. Wygoogluj furnished appartements. Często s± dużo tańsze od hoteli. Wiem, że CS też tam działa. Typowych campingów brak. Pozostaje jeszcze pustynia - kilkana¶cie km od Dubaju tylko trzeba uważać aby się nie zakopać.
Pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

loo doł±czył
05.02.2013

loo 12:00 | 20.01.2016

W Dubaju nie wyobrażam sobie namiotu. Trochę jakby¶ rozbił się przy Wi¶le w centrum Warszawy :). Natomiast pod miastem, wzdłuż dróg, gdzie¶ na uboczu my¶lę że nie byłoby problemów. Ja spałem w Gateway Hotel w promocji za ok. 250 zł / 2 os. Warunki bardzo dobre poza widokami (brak), nie sprawdzaj± aktu małżeństwa. WeĽ pod uwagę, że większo¶ć cen, które znajdziesz nie uwzględnia podatku miejskiego, opłaty klimatycznej i kosztów obsługi (w sumie w Dubaju chyba 20% + 15 AED).

zgłoszone do moderacji

adam0012 doł±czył
15.06.2014

adam0012 11:15 | 20.01.2016

Witam wszystkich globtroterów, czy w Dubaju lub okolicach jest szansa na biwak? Z tego co udało mi się wyczytać zdania s± podzielone, jedni pisz±,że nie ma na to szans inni,że nocowali pod namiotami na publicznych plażach...

Skusiły mnie ceny biletów a odstraszyły ceny hoteli, może kto¶ jest w stanie polecić jaki¶ fajny nocleg w dobrej cenie w Dubaju lub okolicach?

Pozdrawiam

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl