Forum dyskusyjne
Filmy z podróży
kategoria podróże po świecie
kraj Islandia
Stoliczanin 23:34 | 07.09.2016
Cześć!Podzielcie się swoimi filmikami z Islandii. Jestem ciekaw jakie miejsca zwiedzaliście. Oto mój filmik: https://youtu.be/H53Sl2_wh3M
:-)
adamek0 01:19 | 11.09.2016
Aleś mi teraz smaka zrobił na Islandię (a już dawno miałem tam polecieć). Fajny filmik :D
Stoliczanin 17:58 | 12.09.2016
Warto! Jeżeli ktoś lubi przyrodę, a tu mamy do czynienia z wodospadami, lodowcami, gejzerami, wulkanami, to może być to jednen z najciekawszych krajów na liście "must see". Jedyne czego się nie da zaplanować to pogody, a jak było widać na filmiku czasem słońce, czasem deszcz. Najważniejsze jednak, żeby nie padało bo sama temperatura (rozpiętość 3-17 stopni C) nie jest dużym wyzwaniem.
[konto usuniete] 20:27 | 12.09.2016
Byłam, widziałam, przeżyłam :-) Wspomnienia zostaną ze mną na zawsze.Filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=wPMbig1yaIs&feature=youtu.be&t=12s
Pozdrawiam
Stoliczanin 23:35 | 12.09.2016
Obejrzane. Super.Niewielu turystów na Twoich zdjęciach, Co to był za miesiąc?
[konto usuniete] 23:52 | 12.09.2016
No wiesz, nie wiem jak jest teraz, ale w 2012 roku, kiedy objechaliśmy Islandię to w ogóle prawie nie spotkaliśmy turystów! Ze dwa razy w schronisku, jak nas do nocowania tam zmusiła choroba koleżanki (strasznie drogie są takie noclegi i dlatego spaliśmy w namiotach i w samochodzie głównie), przy Gejsirze i parę razy w sklepach pamiątkowych. Jak dobrze pamiętam, to był lipiec. Zresztą można przeczytać mój opis tej wyprawy (w trzech częściach), jak się zajrzy na moje konto :-)Pozdrowienia