/ / CHORWACJA > Wycieczka z psem - gdzie najlepiej > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Wycieczka z psem - gdzie najlepiej

kategoria podróże po świecie

ania125 dołączył
04.02.2020

ania125 23:22 | 04.02.2020

Dzień dobry :)

Planujemy w te wakacje, wyjazd do Chorwacji, z psem, Lhasa apso na początku sierpnia.
W Chorwacji bedziemy pierwszy raz w życiu i nie wiemy, w który rejon celować.
Jakie miasto bedzie nam i naszemu psu sprzyjać?
Najlepiej dużo psich plaż, piaszczystych lub żwirowych, z lasami w poblizu, z pięknymi widokami i w miarę spoko cenami?

Będziemy jechać autem. W planie mamy zobaczyć jeziorka w parku narodowym, można tam wejść z psem?

Z góry dziękuję za rady i podpowiedzi i pozdrawiam serdecznie
Ania

ania125 dołączył
04.02.2020

ania125 17:45 | 05.02.2020

Ps. Proszę nie wysyłać mi anonsów towarzyskich.
Interesują mnie informacje dotyczące Chorwacji .
Nie szukam towarzystwa.

szpak dołączył
07.08.2007

szpak 20:47 | 06.02.2020

W wątku Do Moderatora podaj nick użytkownika, to myślę że Glob się nim zajmie, pozdrawiam

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2024 Globtroter.pl