Forum dyskusyjne
Parking w Tallinie na kilka dni
kategoria podróże po świecie
kraj Estonia
gucio1955 12:32 | 25.06.2023
Planuję wypad promem do Helsinek. Gdzie najbliżej portu jest parking strzeżony aby zostawić auto na kilka dni ?
Piotr-Krk 16:40 | 27.06.2023
Gdybym nie miał zablokowanego dostępu do internetu, w wyszukiwarce wpisałbym (po polsku) "parking strzeżony Tallinn" i rzuciłbym okiem na wyświetloną mapkę z lokalizacją parkingów. Niestety, zablokowany dostęp do internetu nie pozwala mi kolejno na wybranie pierwszego z brzegu parkingu opisywanego jako "piętrowy" i kliknięcie w link do strony parkingu. Gdyby nie blokada, przeczytałbym na tej stronie, że parking dysponuje 30 kamerami do nadzoru i jak wynika z mapy Google znajduje się 10 minut spacerkiem od terminalu.Ach, ten internet!
gucio1955 18:25 | 27.06.2023
Piotr-Krk-fajnie że napisałeś ale widać że masz zablokowany dostęp do internetu bo nie rozumiesz o co ludziom chodzi zadając pytania na forach czy podobnych portalach. Ja nie chce aby ktoś dał linka do mapy czy strony z cenami itp. Chcę opinii, porad odnośnie parkingu. Na podobne pytanie odpowiadałem będąc w Dubrowniku. Radziłem na który parking najlepiej wjechać, gdzie są kasowniki, w których godzinach robi się tam korek itp .Może Ci kiedyś odblokują to nabierzesz doświadczenia.
Piotr-Krk 20:28 | 27.06.2023
>Ja nie chce aby ktoś dał linka do mapy czy strony z cenami itp. Chcę opinii, porad odnośnie parkingu.Warto wiedzieć, czego się chce. I umieć odpowiednio zapytać. W poście otwierającym wątek nie pytałeś o opinie, rady i kasowniki, lecz o strzeżony parking w pobliżu portu.
Udanej wyprawy!