Forum dyskusyjne
ALGROVE w okresie swiatecznym i noworocznym 2009-2010
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Portugalia
AndrzejB 21:25 | 09.08.2009
Beata: Czy Twoje "Algrave" ma co¶ wspólnego z ALGARVE w Portugalii??????To nie chodzi o czepianie. Jeste¶my (???) globtroterami i nazwy geograficzne nie powinny być nam obce i powinny być podane PRAWIDŁOWO. Co my¶leć o kim¶, kto "studiuje temat" a nie umie go poprawnie napisać, nie mówi±c o koszmarnej składni zdania. A Kasia??? No cóz - podoba mi się!!! :-)))
zgłoszone do moderacji
0000000000000 21:07 | 09.08.2009
Jak zwykle czepialscy,,,zamiast go¶cia poprawić-bo jeszcze nie był w prowincji Algrave-to już na starcie mu przysrywacie.Andrzeju,gdyby¶ tylko czastkę tej życzliwo¶ci tu okazał co dla Kasieq to Twój komentarz byłby bardziej życzliwy.Ale ONA jest dziewczyn±...
zgłoszone do moderacji
nuniek77 20:29 | 09.08.2009
Moze to nazwa hotelu? Ale co moze znaczyc: "miejscowosc jeszcze nie wybralem moze ktos w tym okresie z checia poznam taka osobe" ? To mi wyglada na co najmniej 1/3 litra 40% bez zak±ski :)
zgłoszone do moderacji
AndrzejB 19:14 | 09.08.2009
A gdize to jest to "Algrove"... ???
zgłoszone do moderacji
stok1979 18:32 | 09.08.2009
wybieram sie w rejon Algrove Portugalaj w okresie swiatecznym i noworocznym miejscowosc jeszcze nie wybralem moze ktos w tym okresie z checia poznam taka osobe ja bede sam zbieram tez informacje z tego regionu pozdrawaim to moj e-mail stok1979@wp.pl
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie PORTUGALIA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.