Forum dyskusyjne
Jadę do Indii Ile mogę zabrać alkoholu
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Indie
usunięty/nieznany 02:42 | 25.01.2014
mysmy wzieli ale z beclowego lotniska cos po dwa litry wodeczki na osobe. ale tez w sklepach wydzielonych mozna kupic alkochol. pozdrowienia
zgłoszone do moderacji
piotrwaz 18:03 | 24.01.2014
W bagażu głównym możesz wwieĽć ile tylko udĽwigniesz nikt nigdy tego nie sprawdzał
zgłoszone do moderacji
jamaj 16:25 | 24.01.2014
witamnie wiem ile do Indii ale za to z Indii we dwoje wywieĽli¶my którego¶ razu 14 butelek Old Monka ;)))
Luti 15:49 | 24.01.2014
Z indyjskich trunków polecam Whisky. Nie kupisz indyjskiej whisky w Europie, bo blokuj± to Szkoci, ale jest całkiem niezła. S± rumy, kilka rodzajów wódek. Anglików trzymała whisky. Fakt, że emerytury dożywał do dziesiaty, ale Ty chyba do emerytury tam być nie zamierzasz.
zgłoszone do moderacji
benbm 10:00 | 06.01.2014
>W Indiach nie ma problemu z kupnem alkoholu.. Na tamtejsze zarazki polecam mocniejsze>trunki.. I nie żałuj sobie! To najlepsze zabezpieczenie..
Maj± to prawda ale tego bimbru nie da się pić ,no wyj±tkiem jest OLD MUNK ale ten produkowany dla armii ten w sklepie to popłuczyny Hajer.ps jak znajdzie się w twoim bagażu kilka butelek więcej nic sie nie stanie ,
zgłoszone do moderacji
jasko66 08:21 | 06.01.2014
W Indiach nie ma problemu z kupnem alkoholu.. Na tamtejsze zarazki polecam mocniejsze trunki.. I nie żałuj sobie! To najlepsze zabezpieczenie..
zgłoszone do moderacji
euphausiasuperba 01:24 | 06.01.2014
Informacja z strony naszego ministerstwa sprawa zagranicznych: "Bez cła można wwieĽć: (...) 1 l mocnego alkoholu."Ciekawym jest co kto uważa za mocne..
pzdr
PawełPac 21:08 | 05.01.2014
Tak jak w temacie. Lece Szwajcarskimi liniami lotniczymi z przesiadk± wła¶nie u nich. Czytałem, że z lotniska mogę zabrać tylko dwie butelki wina. Na jakim¶ forum wyczytałem, że mogę zabrać na pokład tylko płyny zakupione w strefie bezcłowej.Podobne w±tki podróże po ¶wiecie INDIE
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.