Forum dyskusyjne
Indie wrzesien pazdziernik
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
rzizka 23:44 | 07.07.2011
Witajcie. Jade do Indii 24 września, na trzy tygodnie (lot do Delhi). W planach spontaniczne zwiedzanie tego kraju, poznanie ludzi, kultury, chillout, dobra zabawa i rozkoszowanie się miejscowymi specjalami. Szukam kogoś do towarzystwa aby byo razniej:)) Jeśli ktos jest zainteresowany, to proszę info na prv. Pozdrawiam:)
chrisboy 10:52 | 02.08.2011
Cześć,Właśnie wtedy mam zaplanowany urlop. Czy nadal tam sie wybierasz?
pozdr,
krzysztof
rzizka 14:10 | 02.08.2011
Hej Kszysztof.Wybieram sie na 100%:)
Przylot do Dehli 25 wrzesnia. Mam juz wstepnie ulozony plan, bo jednak tak calkiem spontanicznie to moze byc ciezko:))
Wstepnie bedzie to: Dehli, Agra, Jaipur, Varanasi, Dajreeling i tam Singalila Ridge trek by poczuc Himalajski klimat (nie wiem jeszcze czy w calosci, czy tylko w jakiejs czesci, to bedzie zalezalo od czasu w jakim tam dotre).. Myslalam, by jescze gdzies po drodze zachaczyc o Khajuraho...moze jednak zabraknac czasu:(
Przewiduje przynajmniej jeden lot wewnetrzny (jest dosc tanio:), a tak to pocigi.
Pozdrawiam:))
chrisboy 11:25 | 03.08.2011
czy masz profil na fejsie? proponuje przejść na priv. napisz proszę na chrisboy wp.pl swoje dane to znajdę cię :)pozdr
k.
BeRcIk777 21:48 | 09.08.2011
hej My też lecimy 25 wylot na całe 3 tygodnie jest nas 6 ludzi na razie z Wawy Aeroflotem
rzizka 22:13 | 09.08.2011
Hello!Spora grupa jedzie, fantastycznie!!
Z tego co widze, to szykuje sie nam calkiem niezłe spotkanie w Delhi:))
Powiedz mi, macie jakis konkretny plan, co chcecie robic na miejscu i gdzie pojechac?
Pozdrawiam.
bieniekbk 16:18 | 12.08.2011
A czy leci z was ktos w okolicy 09 paz - 29 pazdz. My mamy mała ekipe i jak jakieś samotne dziewczyny boją sie jechać same to proszę o kontakt bieniekbk@poczta.onet.pl
majczi 22:30 | 23.08.2011
Hej hej! Widzę, że sporo ludzi na szlaku z początkiem jesieni! Ja 2 tygodnie temu zostałam zaproszona na hinduskie wesele, no więc jasna sprawa: JADE! Tylko jeszcze terminó dokładnych nie znam, ale przypuszczalnie będzie to od połowy października. Jeśli będziecie chętni na spotkanie lub część podróży razem, to jak najbardziej! pozdrawiam
BeRcIk777 11:41 | 25.08.2011
a nas leci 6 osób- ale 25 wylot może się gdzieś spotkamy, bo widzę kilka zbieżnych miejsc na trasiepozdrawiam
chrisboy 21:46 | 04.09.2011
i jak, terminy potwierdzone? ;p
chrisboy 15:27 | 02.09.2011
no widze ze nam sie ekipa rozbudowala :) ja jade 26.09 do 26.10. wstepnie umówiony juz jestem z Basia, czyli osobą która załżyła ten wątek. lece przez londyn... piszcie na ten link albo chrisboy@wp.pl,pzdr. krzysztof
chrisboy 11:01 | 18.09.2011
mam wylot dokladnie tego samego dnia tylko BA. bede w wawie wcześniej po wizę wiec może jakieś spotkanie jeszcze w wawie (jesli oczywiście nadal poszukujecie) pzdr krzysztof
amiew 15:04 | 18.09.2011
hej:-) ja będę 8-11 paź. w Darjeelingu, 12-15 w Gangtoku (i okolicach), 18-19 Varanasi, 20-21 Agra i 22-23 Delhi. Jak ktoś ma ochotę się spotkać, to z przyjemnością się umówię.Pozd. Anka:-)
chrisboy 08:30 | 05.10.2011
od 7.10 jestem w darjeeling. w planach podroz wyzej. daj znac na komorke to moze sie jakos zgadamy. pzdr z varanasi. krzysiek (+48692075207)