Forum dyskusyjne
Wyprawa medytacyjna do Indii-ktos dolaczy
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
Aniab 19:59 | 17.01.2012
Hej, sprawa sie rypla, kolezanka nie moze jechac. Samej troche straszno. Czy ktos ma ochote na medytacyjny wyjazd do Indii miedzy kwietniem a lipcem (byle przed monsunem?)
misiorr 10:26 | 18.01.2012
Ja coś planuje w ololicy, końca marca-kwietnia 2-3 tyg, mam namiary na dość rozsądne ceny lotnicze. Planuje we dwoje ale różnie może być... Byłem juz w Indiach w 2005 i jednak mnie tam ciągnie... Napisz jaki masz plan może uda sie zrobić coś wspólnie...co dla Ciebie znaczy medytacyjny wyjazd? mój mail: postmaster@abamus.pl
Aniab 11:14 | 18.01.2012
Hej, dzieki, wyslalam Ci mejla na skrzynke globtrotera!
radek.dj 16:55 | 18.01.2012
odezwij się jak możesz - radek.dj@o2.pl lub tel 691052056
Dorota.a 20:18 | 18.01.2012
Hejka, wybieram się w okolicach połowy kwietnia na 3/4 tygodnie. Byłam już w zeszłym roku na ponad miesiąc i było super : ). Sporo pojeździłam. Daj znać czy masz jakiś plan. W weekend będę robić większe rozeznanie odnośnie trasy : ).Pozdrawiam,
Dorota
Aniab 10:08 | 19.01.2012
Hej, mam kilka planow, nie wiem na ktory sie zdecydowac..Ale moge jechac tylko na 2 tygodnie.Poslij mi mejla to wysle Ci co mam w planie.Pozdrawiam.Ania
Aniab 11:43 | 19.01.2012
Odpisalam na wszystkie mejle z wyjatkiem Doroty- prosze poslij mi swojego mejla to posle Ci wiecej szczegolow.Pzdrawiam.Ania
Wieniu 11:36 | 24.01.2012
Hej, napisz jakie masz plany. Co dla Ciebie jest wyjazdem medytacyjnym.Pozdrawiam
anex3 12:37 | 10.02.2012
Hej :) Twój pomysł brzmi super! Na pewno wszystko sie uda nawet jak pojedziesz sama :) Ja jestem dopiero na etapie planowania takiego wyjazdu i chętnie bym się dołączyła nawet na jakiś tydzień.Mogabyś polecić jakieś rozsądne cenowo połączenie na ten okres? Ja szukam i szukam i jakoś wszystkie te loty strasznie drogie :(
Pozdrawiam i powodzenia!
karjoga 13:16 | 18.04.2012
Nie bój się i jedź sama!!!ja się odważyłam na to w zeszłym roku, w tym powtórzyłam, przyszły już planuję. Indie są naprawdę bezpiecznym krajem, a jak planujesz skupić się na medytacji to samotna podróż tym bardziej będzie sprzyjała. W trakcie poznasz mnóstwo fajnych ludzi i jak Ci będzie źle to do kogoś dołączysz. Naprawdę po swoich doświadczeniach polecam samotną podróż po Indiach :) zaznaczam, ze w zeszłym roku była to moja pierwsza podróż nie tylko do Indii, ale w ogóle pierwsza w życiu i było cudownie!!! jakbyś miała ochotę to rozważyć i chciałabyś pogadać to pisz śmiało :) Pozdrawiam!!
ajrin14 18:46 | 18.04.2012
mam pytanie na czym ta medytacja polega.Córka mojej koleżanki,jeżdzi raz ,dwa x w roku do Indii,nie ma pracy,dwoje dzieci na utrzymaniu,kupę długów, ale twierdzi ,ze jeżdzi na zaproszenie innych uczestnków medytacji,na miejscu ma jedzenie za darmo,nie śpi bo medytuje więc nocleg gratis,to wszystko kupy się nie trzyma,a my najbliżsi znajomi zastanawiamy się co to tak naprawdę jest?