Forum dyskusyjne
Uwaga na leki kupowane w Indiach
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
WaldekG15 14:38 | 25.11.2012
Na biegunkę w Indiach kupiliśmy leki sprzedawane w jednej z aptek. W związku z tym, że nie znaliśmy jednego z leków sprawdziliśmy w internecie co to jest. Okazało się że w większości państw jest to lek zakazany z powodu efektów ubocznych jakim jest utrata wzroku!!! Wcześniej sprawdźcie w internecie co chcą Wam sprzedać.
Kinga.Kinga2 16:03 | 25.11.2012
Wazna informacja, dziekuje.
WaldekG15 11:25 | 27.11.2012
Nie pamiętam nazwy leku, ponieważ po przeczytaniu info w internecie od razu wylądował w koszu, pamiętam jedynie że były to tabletki pakowane w żółtych papierowych blistrach 10 szt. czarne napisy nazwa leku na E...
manni 17:12 | 29.11.2012
a moze zachowało się w historii przeglądarki internetowej?
Sate 10:36 | 01.12.2012
Bez paniki. Praktycznie każdy lek ma jakies skutki uboczne. Bez nazwy nie powiem Ci czy chodzi o ten sam lek ale domyślam sie że chodzi o bardzo popularny lek na biegunke w Indiach. To nic innego polaczenie dwóch naszych leków ( oczywiscie na recepte) w jeden. Po prostu w jednej tabletce masz dwie substancje czynne. Jedna szybko likwiduje biegunke druga pasożyty.Lek reweka, Szybko pomaga.
benbm 13:00 | 01.12.2012
Kupowałem różne leki w Indiach dla mnie ważne że skuteczne więc bez paniki
nitkaska 23:29 | 01.12.2012
ostrożność zawsze wskazana, nie lekceważę problemu, ale jak czytam ewentualne skutki uboczne wiiększości polskich leków to dochodze do wniosku, że nie grozi mi jedynie puchlina kolan...
Luti 10:41 | 05.12.2012
Korzystam z indyjskich lekow, od wielu lat bo tu mieszkam. Nigdy nie mialem z nimi problemow. Ale absolutnie nie lekcewaze Twojego ostrzezenia.