Forum dyskusyjne
indie z mumbaju do srilanki Potrzebuje pomocy w zaplanowaniu
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
treasure666 21:49 | 13.01.2015
Witam.planuje podroz do indii ladowaniu w mumbai, potem goa i.... no wlasnie.
bede podazala do sri lanki potem 4dni malediwy.
zastanawiam sie czy warto poswiecic czas na te czesc indii. z racji ograniczen czasowych z mumbaju musz epodazac w dol zeby dostac sie do kolombo. czy jest ktos kto moz eudzielic mi kilka rad? co warto w tej czesci indii zobaczyc??
podroz planuje na 24 dni w pazdzierniku
z gory dziekuje i pozdrawiam
Magz 17:50 | 18.01.2015
Niestety nie bardzo rozumiem o co chodzi. A nie możesz z Mumbaju polecieć do Colombo? O co chodzi z podążaniem w dół? Drogą lądowo-statkową? Określ się dokładniej i pisz po polsku to ktoś odpowie. W Indiach południowych są setki fascynujących miejsc do zwiedzania.
treasure666 22:24 | 18.01.2015
jej.... na prawde napisalam lakoniczni e:) przepraszam.wiec tak. z mjumbaju w dol patrzac na mape, czyli na zachod. goa, karnataka, tamilnadu, kreala. potem, przekroczyc granice ze sri lanka. chce zwiedzic to co w tych okolicach warte do zobaczenia. nie wiem ile czasu poswiecic na ten rejon, plus ile n asri lanke plus chciala bym malediwy ok 4dni.
mam nadzieje ze teraz mozna mnie lepiej zrozumiec :)
dziekuje za zainteresownaie i chec pomocy!!!
Magz 11:04 | 19.01.2015
W 24 dni to tylko same szlagiery tych rejonów uda Ci się zobaczyć a i to pewnie z wywieszonym językiem. W południowych Indiach wystarczy, że zwiedzisz Mumbaj, Goa, Hampi, Kochin, backwaters w Kerali, Munnar, Madurai i to już pewnie czasu będzie mało, zwłaszcza że jeszcze ma być Sri Lanka i jeszcze Malediwy. Planowanie powinno być więc proste: same topowe miejsca i tyle. Na inne naprawdę nie będziesz mieć czasu :) Udanej wycieczki. Pozdrawiam.
Magz 11:04 | 19.01.2015
W 24 dni to tylko same szlagiery tych rejonów uda Ci się zobaczyć a i to pewnie z wywieszonym językiem. W południowych Indiach wystarczy, że zwiedzisz Mumbaj, Goa, Hampi, Kochin, backwaters w Kerali, Munnar, Madurai i to już pewnie czasu będzie mało, zwłaszcza że jeszcze ma być Sri Lanka i jeszcze Malediwy. Planowanie powinno być więc proste: same topowe miejsca i tyle. Na inne naprawdę nie będziesz mieć czasu :) Udanej wycieczki. Pozdrawiam.