Forum dyskusyjne
Czy komuś się udało zapłacić za wizę online
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
arnie 21:42 | 21.12.2015
Probowałem wszystkiego,przez stałe łącze,wifi,lte - przeczytałem chyba wszystkiewątki na świecie dot.tej płatności,skorzystałem z wszystkich porad(wykasuj historię,płać przez LTE),płaciłem wieloma kartami,wypełniałem to kilkanaście razy i że tak powiem ja p........!!!!!Komuś się udało????
arnie 16:49 | 01.01.2016
szczerze odradzam,teraz czekam na tradycyjną z warszawy-mam nadzieję,że zdążę choć może na mega styk-mam wylot 19stycznia-czas oczekiwania teraz to min.10 dni roboczych,próbowałem 3 dni-kilkadziesiąt razy wypełniałem formularze-tylko do 3 płatności nieudanych i potem musisz od nowa wszystko wypełniać,próbowałem wszystkiego,wszędzie etc-UWAŻAJCIE!!!!!!!!
mehran 18:38 | 01.01.2016
Ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenie z e-wizą, komuś się udało ? Jeśli tak to proszę piszcie
dzikus12 21:26 | 01.01.2016
ja mam wize tradycyjna wazna do 17 lutego a dziewczyna ktora ze mna leci robila e-wize zajelo jej to moment lacznie z platnoscia po trzech dniach miala promese na maila sprawdzajcie spam w skrzynce bo wlasnie tam bardzo czesto trafiaja dokumenty!!!!!
dagmara23 11:39 | 04.01.2016
Załatwiałam e -wizę przez www.aina.pl Bez problemu i sprawnie. Na miejscu tylko zrobili pomiary biometryczne. Byliśmy w listopadzie.
turkus 11:36 | 27.01.2016
Płatność za e-wizę przeszła za pierwszym razem, otrzymałem wiadomość, że w 72 godziny powinienem dostać wizę.Wygląda więc , że się ogarnęli i można bez pośredników.
turkus 06:53 | 28.01.2016
Miłe zaskoczenie, już po ok 20 godzinach otrzymałem maila z promesą wizową, więc potwierdzam, że samodzielnie można łatwo zapłacić i uzyskać e-wizę.
Marisol 12:09 | 28.01.2016
>Miłe zaskoczenie, już po ok 20 godzinach otrzymałem maila z promesą wizową, więc>potwierdzam, że samodzielnie można łatwo zapłacić i uzyskać e-wizę.
Ile kosztuje taka wiza miesieczna ????
turkus 18:11 | 28.01.2016
Z uprzejmości Ci odpowiem 48 usd, ale na przyszłość nie zadawaj pytań, na które odpowiedzi są na oficjalnych stronach na których wyrabia się taką wizę, forum nie jest od tego by wyręczać leniwych, a od tego by pomagać w sytuacjach trudnych.
Robertus 14:07 | 29.01.2016
Wczoraj w innym temacie wkleiłem Ci stronę indyjskiego ministerstwa turystyki, odnośnie wiz turystycznych. Nie mów że nawet nie zadałaś sobie trudu żeby zobaczyć co tam jest? Tam jest wszystko opisane od A do Z .
[konto usunięte] 18:03 | 29.01.2016
A czegóż się spodziewaliście po kimś, kto w ciągu 3 tyg. zamieszcza 11 ogłoszeń dotyczących tego samego tematu?
Marisol 22:07 | 29.01.2016
>Wczoraj w innym temacie wkleiłem Ci stronę indyjskiego ministerstwa turystyki,>odnośnie wiz turystycznych. Nie mów że nawet nie zadałaś sobie trudu żeby zobaczyć co
>tam jest? Tam jest wszystko opisane od A do Z .
Tak widziałam dziekuje