/ / INDIE > Mumbaj Południowe Indie w 2 tygodnie plan > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Mumbaj Południowe Indie w 2 tygodnie plan

kategoria podróże po świecie

kraj Indie

kangurrr dołączył
04.09.2014

kangurrr 17:23 | 02.07.2017

Witam,

Co myślicie o moim planach na Indie?

1 - Mumbai

2 - Mumbai, (nocny pociag do ellora)

3 - Ellora, (samolot z Aurangabad do Kochi)

4 - Alappuzha backwaters

5 - Munnar

6 - Munnar (nocny pociag do goa z Kochi)

7 - Goa (nocny pociag do Hampi)

8 - Hampi

9 - Hampi czy Goa

10 - Goa

11 - Goa

12 - Goa

13 - Goa

14 - Goa

Dzięki :)

Robertus dołączył
06.03.2014

Robertus 00:14 | 03.07.2017

Dobry plan ;) Ja robiłem coś podobnego, tyle że bez Ellory i Hampi.
Dwa dni w Mumbaju, samolot na Goa, tam parę dni relaksu, pociąg dzienny z Goa do Ernakulam (super widoki po drodze, po czasie stają się monotonne) i tam parę dni objazdow i odwiedzin znajomych ;)

kangurrr dołączył
04.09.2014

kangurrr 15:57 | 03.07.2017

No właśnie jak będzie jakiś poślizg to najwyżej krócej na plaży se poleżę :)

[fb] Łukasz Kropa Wilma dołączył
07.04.2017

[fb] Łukasz Kropa Wilma 13:34 | 05.07.2017

>No właśnie jak będzie jakiś poślizg to najwyżej krócej na plaży se poleżę :)

hej ja wylatuję za tydzień. Mój plan to
Mumbai
Jaipur
Amristar
Agra
Waranasi
Mumbai
Też mam dwa tygodnie. Wszystko chcę pociągami zjechać. Kiedy lecisz?

kangurrr dołączył
04.09.2014

kangurrr 13:46 | 05.07.2017

Lecimy w listopadzie tzn jeszcze czekam na jakąś promocję ;) Też myślałem o północy ale podobno Taj Mahal jest w remoncie i nic nie widać :P

Yakin dołączył
01.01.2017

Yakin 21:31 | 11.07.2017

>Lecimy w listopadzie tzn jeszcze czekam na jakąś promocję ;) Też myślałem o północy
>ale podobno Taj Mahal jest w remoncie i nic nie widać :P

Owszem, widać :-) . W czyszczeniu jest wieża jednego minaretu. To wszystko. Byłem tam trzy tygodnie temu.

07.04.2017

[fb] Łukasz Kropa Wilma 18:50 | 19.07.2017

Hej. Zmieniłem plan. Jutro wylatuję na Goa. Kto mi poleci (ląduję o 00:15), gdzie się udać po wylądowaniu, jak się dostać i gdzie szukać noclegu. Jeśli znajdzie się ktoś życzliwy, poprosiłbym o informację jak się dostać z Goa na lotnisko w Mumbai.
Pozdrawiam z Agry! :)

Marco99 dołączył
27.03.2013

Marco99 10:08 | 15.08.2017

>Hej. Zmieniłem plan. Jutro wylatuję na Goa. Kto mi poleci (ląduję o 00:15), gdzie się
>udać po wylądowaniu, jak się dostać i gdzie szukać noclegu. Jeśli znajdzie się ktoś
>życzliwy, poprosiłbym o informację jak się dostać z Goa na lotnisko w Mumbai. Radzę pociągiemAle z Goa możesz jechać w wiele miejsc
>Pozdrawiam z Agry! :)

07.04.2017

[fb] Łukasz Kropa Wilma 11:50 | 07.08.2017

Ja już po! A Ty?
Kochani, chciałbym się z Wami podzielić moją wyprawą zarejestrowaną na moim kanale YT - Kropka na mapie. Znajdziecie tam 4 odcinki
Odcinek 1 - W drodze do Indii - Stambul/London
Odcinek 2 - Mumbai/Jaipur
Odcinek 3 - Amritsar/Delhi/
Odcinek 4 - Agra/Goa

https://www.youtube.com/watch?v=qzqMPWtPYVk

Zapraszam do subskrybowania kanału a także polubienia mojej strony na FB: Kropka na mapie.
Pozdrawiam Was serdecznie, Kropa.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl