Forum dyskusyjne
Mumbaj Południowe Indie w 2 tygodnie plan
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
kangurrr 17:23 | 02.07.2017
Witam,Co myślicie o moim planach na Indie?
1 - Mumbai
2 - Mumbai, (nocny pociag do ellora)
3 - Ellora, (samolot z Aurangabad do Kochi)
4 - Alappuzha backwaters
5 - Munnar
6 - Munnar (nocny pociag do goa z Kochi)
7 - Goa (nocny pociag do Hampi)
8 - Hampi
9 - Hampi czy Goa
10 - Goa
11 - Goa
12 - Goa
13 - Goa
14 - Goa
Dzięki :)
Robertus 00:14 | 03.07.2017
Dobry plan ;) Ja robiłem coś podobnego, tyle że bez Ellory i Hampi.Dwa dni w Mumbaju, samolot na Goa, tam parę dni relaksu, pociąg dzienny z Goa do Ernakulam (super widoki po drodze, po czasie stają się monotonne) i tam parę dni objazdow i odwiedzin znajomych ;)
kangurrr 15:57 | 03.07.2017
No właśnie jak będzie jakiś poślizg to najwyżej krócej na plaży se poleżę :)
[fb] Łukasz Kropa Wilma 13:34 | 05.07.2017
>No właśnie jak będzie jakiś poślizg to najwyżej krócej na plaży se poleżę :)hej ja wylatuję za tydzień. Mój plan to
Mumbai
Jaipur
Amristar
Agra
Waranasi
Mumbai
Też mam dwa tygodnie. Wszystko chcę pociągami zjechać. Kiedy lecisz?
kangurrr 13:46 | 05.07.2017
Lecimy w listopadzie tzn jeszcze czekam na jakąś promocję ;) Też myślałem o północy ale podobno Taj Mahal jest w remoncie i nic nie widać :P
Yakin 21:31 | 11.07.2017
>Lecimy w listopadzie tzn jeszcze czekam na jakąś promocję ;) Też myślałem o północy>ale podobno Taj Mahal jest w remoncie i nic nie widać :P
Owszem, widać :-) . W czyszczeniu jest wieża jednego minaretu. To wszystko. Byłem tam trzy tygodnie temu.
[fb] Łukasz Kropa Wilma 18:50 | 19.07.2017
Hej. Zmieniłem plan. Jutro wylatuję na Goa. Kto mi poleci (ląduję o 00:15), gdzie się udać po wylądowaniu, jak się dostać i gdzie szukać noclegu. Jeśli znajdzie się ktoś życzliwy, poprosiłbym o informację jak się dostać z Goa na lotnisko w Mumbai.Pozdrawiam z Agry! :)
Marco99 10:08 | 15.08.2017
>Hej. Zmieniłem plan. Jutro wylatuję na Goa. Kto mi poleci (ląduję o 00:15), gdzie się>udać po wylądowaniu, jak się dostać i gdzie szukać noclegu. Jeśli znajdzie się ktoś
>życzliwy, poprosiłbym o informację jak się dostać z Goa na lotnisko w Mumbai. Radzę pociągiemAle z Goa możesz jechać w wiele miejsc
>Pozdrawiam z Agry! :)
[fb] Łukasz Kropa Wilma 11:50 | 07.08.2017
Ja już po! A Ty?Kochani, chciałbym się z Wami podzielić moją wyprawą zarejestrowaną na moim kanale YT - Kropka na mapie. Znajdziecie tam 4 odcinki
Odcinek 1 - W drodze do Indii - Stambul/London
Odcinek 2 - Mumbai/Jaipur
Odcinek 3 - Amritsar/Delhi/
Odcinek 4 - Agra/Goa
https://www.youtube.com/watch?v=qzqMPWtPYVk
Zapraszam do subskrybowania kanału a także polubienia mojej strony na FB: Kropka na mapie.
Pozdrawiam Was serdecznie, Kropa.