Forum dyskusyjne
bilet w jedna strone
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
Fuchs 20:42 | 24.11.2005
kupilem bilet lotniczy w jedna strone do Indii (mam wize wielokrotnego przekraczania granicy) poniewaz droge powrotna planuje z Tajlandii. Czy jest prawdopodobne, ze moge miec problemy na lotnisku w Delhi z racji braku jakiegokolwiek biletu powrotnego?? Na zdrowy rozum wydaje mi sie, ze nie ale juz drogi raz ktos mi na to zwrocil uwage. Co wy na to?? Dzieki
dzid 19:03 | 26.11.2005
Cześć.Nie powinieneś mieć żadnych problemów przecież masz wizę.W moim przypadku było odwrotnie leciałem z Tajlandii do Indii I też z biletem w jedną stronę.Mało tego leciałem do Tajlandii bez wizy z biletem w jedną stronę choć to było ryzykowne bo słyszałem,że zawracają.
Fuchs 14:04 | 28.11.2005
hej. dzieki Dzid. tez podzielam twoje zdanie na ten temat, ale wiesz chcialem sie upewnic bo ludzie sprzedajacy bilety mnie o to zapytali sami nie bedac pewni. w Polsce do wydania wizy potrzeba ponoc okazac bilet w dwie strony ja swoja uzyskalem juz poraz drugi w Anglii i nie bylo to konieczne.Spoko.Zaciekawila mnie druga czesc listu bo chce leciec do Tajlandi z indi badz Birmy. mam jeszcze tydzien i moze dobrzeby bylo postarac sie o wize do Tajlandi tu w Angli lub chocby Delhi. Z tym zawracaniem to serio jest taka mozliwosc? drugie pytanie to na ile dostales wize na lotnisku w Tajlandi 15 czy 30 dni. Dzieki za poprzednia podpowiedz. pozdrawiam Fuchs