Forum dyskusyjne

autostopem po niemczech

kategoria podróże po ¶wiecie

kraj Niemcy

MarcinNRW doł±czył
31.07.2015

MarcinNRW 08:55 | 31.07.2015

bardzo ciekawy temat, szkoda tylko że ucichł. Osobi¶cie uważam, że Niemcy s± ciekawe, tylko bardzo zaniedbane w¶ród polskich turystów.

zgłoszone do moderacji

Smok-1 doł±czył
09.03.2010

Smok-1 22:00 | 10.03.2015

Popieram. Przejechałem całe Niemcy (od granicy belgijskiej) do Polski. Nie zdażyło się czekać dłużej niż kilka minut, aczkolwiek jak robi się szaro lepiej znaleĽć sobie jak±¶ miejscówkę na noc. Powodzenia.

zgłoszone do moderacji

kayuss doł±czył
06.08.2005

kayuss 20:50 | 10.03.2015

Hej. Ludzie jak ludzie:) Zalezy na kogo trafisz:) Jestes kobieta to nie powinnas miec problemow. Ja z kolega jezdzilem pare lat temu i roznie bywalo ale to inna bajka jak stoi dwóch kolesi. My sie pytalismy na stacjach, bo to jednak w bezposrednim kontakcie trudniej odmowic. Przez kraj mozna przeleciec jak sie skacze od stacji do stacji ale faktycznie jak sie wbijesz w duze miasto to jest bardzo ciezko jak chcesz koniecznie na stopa sie wydostac. Z Berlina jechalismy ciufa do stacji kolejowej najdalej za miastem do malej miesciny i najblizej naszej autostrady, potem z buta do drogi i dalej stop. Dobra mapa drogowa, humor w plecak i bedzie git:)

zgłoszone do moderacji

gornik doł±czył
25.10.2005

gornik 18:10 | 03.01.2006

bardzo wazne jest tez aby niegdy nie stac na autostradach.ichniejsza policja lubi mandaty:)najlepiej oczywiscie lapac(ew.pytac) na stacjach benzynowych.i omijac jak najwiekszym lukiem wielkie miasta(bo wydostanie sie z centrum na wylot moze troche potrwac).poza tym zgadazam sie z przedmowcami!

zgłoszone do moderacji

jua doł±czył
28.12.2005

jua 00:27 | 28.12.2005

Jestem tego samego zdania. Podrózuje się bardzo szybko i łatwo. Jedynym minusem jest to, że trudno dostać się do małych miasteczek oddalonych od autostrad (znacznie łatwiej złapać kogo¶ jadacego np do Francji niż skręcaj±cego w jak±¶ jednopasmówkę, w któr± my by¶my chcieli skręcić). Poza tym nie czeka się nigdy długo. Życze powodzenia:)

zgłoszone do moderacji

Thomas124 doł±czył
24.02.2005

Thomas124 22:42 | 21.12.2005

Niemcy to według mnie najbardziej przychylny autostopowicza kraj w Europie.
powodzenia

zgłoszone do moderacji

barbara doł±czył
06.08.2005

barbara 00:13 | 17.12.2005

hej ,za miesiac się wybieram w tak± podóz z zwi±zku z tym ciekawi mnie czy kto¶ już tak przez ten kraj podróżował.Wszystkie wskazówki ,info ,wrażenia sa dla mnie cenne.Pozdrawiam.

zgłoszone do moderacji

Strefa Globtrotera

Bezpieczne logowanie na czas sesji

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl