Forum dyskusyjne
autostopem po niemczech
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Niemcy
MarcinNRW 08:55 | 31.07.2015
bardzo ciekawy temat, szkoda tylko że ucichł. Osobi¶cie uważam, że Niemcy s± ciekawe, tylko bardzo zaniedbane w¶ród polskich turystów.
zgłoszone do moderacji
Smok-1 22:00 | 10.03.2015
Popieram. Przejechałem całe Niemcy (od granicy belgijskiej) do Polski. Nie zdażyło się czekać dłużej niż kilka minut, aczkolwiek jak robi się szaro lepiej znaleĽć sobie jak±¶ miejscówkę na noc. Powodzenia.
zgłoszone do moderacji
kayuss 20:50 | 10.03.2015
Hej. Ludzie jak ludzie:) Zalezy na kogo trafisz:) Jestes kobieta to nie powinnas miec problemow. Ja z kolega jezdzilem pare lat temu i roznie bywalo ale to inna bajka jak stoi dwóch kolesi. My sie pytalismy na stacjach, bo to jednak w bezposrednim kontakcie trudniej odmowic. Przez kraj mozna przeleciec jak sie skacze od stacji do stacji ale faktycznie jak sie wbijesz w duze miasto to jest bardzo ciezko jak chcesz koniecznie na stopa sie wydostac. Z Berlina jechalismy ciufa do stacji kolejowej najdalej za miastem do malej miesciny i najblizej naszej autostrady, potem z buta do drogi i dalej stop. Dobra mapa drogowa, humor w plecak i bedzie git:)
zgłoszone do moderacji
gornik 18:10 | 03.01.2006
bardzo wazne jest tez aby niegdy nie stac na autostradach.ichniejsza policja lubi mandaty:)najlepiej oczywiscie lapac(ew.pytac) na stacjach benzynowych.i omijac jak najwiekszym lukiem wielkie miasta(bo wydostanie sie z centrum na wylot moze troche potrwac).poza tym zgadazam sie z przedmowcami!
zgłoszone do moderacji
jua 00:27 | 28.12.2005
Jestem tego samego zdania. Podrózuje się bardzo szybko i łatwo. Jedynym minusem jest to, że trudno dostać się do małych miasteczek oddalonych od autostrad (znacznie łatwiej złapać kogo¶ jadacego np do Francji niż skręcaj±cego w jak±¶ jednopasmówkę, w któr± my by¶my chcieli skręcić). Poza tym nie czeka się nigdy długo. Życze powodzenia:)
zgłoszone do moderacji
Thomas124 22:42 | 21.12.2005
Niemcy to według mnie najbardziej przychylny autostopowicza kraj w Europie.powodzenia
zgłoszone do moderacji
barbara 00:13 | 17.12.2005
hej ,za miesiac się wybieram w tak± podóz z zwi±zku z tym ciekawi mnie czy kto¶ już tak przez ten kraj podróżował.Wszystkie wskazówki ,info ,wrażenia sa dla mnie cenne.Pozdrawiam.
zgłoszone do moderacji
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie NIEMCY
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.