Forum dyskusyjne
kto sie wybiera do Indii
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
La Camilla 20:41 | 23.01.2006
Witam ..lece do Indii 6 lutego..:)Czy moze ktos tez niebawem sie wybiera?Pozdrawiam
sowokles 20:58 | 23.01.2006
witam.ja lece zkumplem do indii tez lutego-alitalia(moze tym samym samolotem lecimy) .szukamy kogos jescze do w spolnych podrozy bo w kilka osob znacznie razniej:)moj mejl sowapawel@yahoo.com.jak mozes zto ise odezwij to porozmawiamy os zczegolach.pa
sowokles 21:02 | 23.01.2006
lece 6 lutego z warszawy przez mediolan.wiec c hyba tym sa mym samolotem lecimy.sowapawel@yahoo.com
La Camilla 21:15 | 23.01.2006
daj jakis kom .do siebie to moze fakt bedziemy razem lecieli:)W sumie to było by cudownie bo panicznie boje sie latac a tak miałabym kompanów podrózy:)Pozdr.
La Camilla 21:10 | 23.01.2006
ja z delhi jade prosto do ahmedabadu i tam zosatje przez roczek:)dam znak ewentualnie bo bede miała wolne dni wiec moze gdzies tam was złapie:)Podaje e maila do siebie
kama.roszkowska@wp.pl
a na ile jedziesz?
Pozdrawiam
La Camilla 21:11 | 23.01.2006
ja lece do Kijowa na poczatek gdzie mam przesiadke i do delhi....jeszcze dojkładnie nie wiem bo szefowa mi to załatwia...dam znac:)Pozdr.
La Camilla 09:41 | 24.01.2006
witaj..własnie sie dowiedziałam ze lece AREOWEETEM ,to jakies ukrainskie linie ... z Okecia wylatuje o 10-40 w Kijowie 13-15 potem do Delhi 14-15 z Kijowa...no i na miejscu o 00-05 czasu Indyjskiego
Pozdrawiam
La Camilla 09:45 | 24.01.2006
hahah..pomyłak w pisowni jezeli chodzi o linie..skojazyłam na poczatku z czems innym korekta:) "aerosvit"Pozdr
danutka66 15:09 | 30.11.2006
i jak było w indiach?Ja lecę w lutym 2007!dlatego pytam,zwłaszcza chodzi mi o pogodę