Forum dyskusyjne
nocleg na Białorusi
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Białoru¶
ankh82 21:11 | 18.04.2009
Czy kto¶ mogłby polecic jakis nocleg na Białorusi- np. w Brzesciu/grodnie?dzieki
marjanka 18:05 | 02.08.2012
bylam ostatnio na bialorusi tanie noclego maja oni na dworcach w pokoju odpovzynku 12g kosztuje w granicy 10- 12 zl warunki dobre
marjanka 08:52 | 04.08.2012
bylam ostatnio wlipcu na bialorusi tam jest bardzo tanio i wogole fajnie tam jest i ludzie sa abrdzo mili i sympatyczni, jest tam bardzo bezpiecznie
dryppl 09:27 | 04.08.2012
ale chyba trzeba wizę i gdzie j± załatwić np we Wrocławiu.
marjanka 10:38 | 04.08.2012
ja jestem obywatelem ukrainy dlatego nie potrzebuje wizy a konsulat bialorusi sa tylko w gdansku, bialymstoku to wiem ze na 100 procent, jeszcze chyba warszawa i krakow ale to nie wiem na 100 procent
ankh82 17:02 | 11.08.2012
biura podrózy czasem zajmuja sie wizami. niestety nie sa tanie. ja ten komentarz pisalam x lat temu, zrezygnowalam z podrozy na bialoru¶ ze wzgl na koszty - wizy i nocleg. No ale to bylo jakis czas temu. Niestety bialorus wowczas byla zupelnie nie przychylna turystom. dopytywalam sie, czy sa kwatery prywatne, albo babiczki przy dworcach, ale slyszalam ze z nimi kiepsko.;). Marjanka jest w innej sytuacji, bo jest Ukrainka - inne przepisy. Szkoda mi tej Białorusi, bo chcialam zobaczyc a jest warta zobaczeia (ja bylam raz w Brzesciu przejazdem do Moskwy)
Smok-1 18:18 | 11.08.2012
My¶lę, że spokojnie można poczekać, aż tam będzie normalnie, i dopiero wtedy jechać. Obecnie najlepiej chyba wychodzi tranzytowa, posiadaj±c wizę rosyjsk±
marjanka 19:50 | 18.08.2012
tam jest normalnie a znajomi z Polski jezdzili i mowili ze bardzo altwo odstac wize jej koszt chyba 35 euro)))))))
marjanka 19:49 | 18.08.2012
teraz jest bardzo pzrychylna dla turystow a ja nocowalam w pokojach odpoczynku przy dworcach, gdzie sa bardzo dobre warunki a koszt za dobe okolo 20 zl
marjanka 19:21 | 20.08.2012
wlasnie jeszcze wybieram sie w tym tygodniu tam polecam zwiedzic grodno i witebsk
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie BIAłORU¶
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.