Forum dyskusyjne
INDIE WE WRZEŚNIU
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
Paola25 15:14 | 11.05.2010
Hej! Czy sa tu jacyś chętni na wyprawe do Indii we wrzesniu? Szukamy współtowarzyszy podróży (albo części podróży). Ja kończę w tym roku studia, mój chłopak tez się broni a część naszych znajomych zastanawia się, czy ma ochotę polecieć... mam wrażenie, że chyba najbardziej zapalona jestem ja;) i tak sobie myślę, że zawsze fajnie jest pogadać, wymienić doświadczenia... Jeśli ktoś jest zainteresowany to niech się odezwie;) pozdrawiam!
illinois26 21:38 | 20.05.2010
czesc! Ja z mężem wybieramy się wrzesien/październik na ok 3 tyg do indii. Chętnie byśmy się przyłączyli. My dopiero zaczęliśmy się orientować w temacie, tak więc narazie konkretów nie mamy. Nigdy też jeszcze nie byliśmy na tego typu wyprawie (samemu organizowanej), tak że jesteśmy raczej zieloni, ale trzeba kiedyś się odważyc :) poza tym mamy dużo zapału :D
louisarmstrong 23:05 | 20.05.2010
WitajcieMam już bilet do delhi w terminie 2 września do 25. Również jestem studentem i miło mi będzie jeśli ktoś się do mnie przyłączy. Chciałbym zwiedzić Delhi, Agre, Jaipur i wyskoczyć samolotem na goańskie plaże :) Plan do ustalenia
Pozdrawiam
MM17 16:39 | 05.07.2010
To ja Was wszystkich zapraszam ze mną. Wybieramy się grupą 15 września do Indii i Nepalu na 2 tygodnie. Wyprawę organzuje mój znajomy który mieszkał w Indiach 15 lat, zna język, komunikację itp. Proszę o maila gamda1@wp.pl podam szczegóły.
Paola25 18:19 | 06.07.2010
@louisarmstrong: gratulje organizacji (mam na mysli kupienie biletu;)) ja przez moje przygotowania do obrony nie miałam zupełnie czasu zajac sie indiami, ale ochota oczywiscie mi nie przeszła;) podrozujecie w duzej grupie?@MM17: wysłałam mejla. pozdrawiam!
olenka-j@wp.pl 20:46 | 28.08.2010
hej. Mam kupiony bilet do Delhi od 22.09-01-10.2010 Zostałam sama, może ktos sie przylączy albo będzie w Indiach w tym terminie. Sama się boję, a szkoda żeby przepadło. Moj adres olenka-j@wp.pl
maczak 10:56 | 30.08.2010
Wysłałem Ci prywatną wiadomość z linkiem, bo nie wiem czy tu można zamieszczać takie rzeczy. Ogólnie polecam różne portale, tzw. "wyszukiwarki towarzyszy", tam można znaleźć chętnych na różnego rodzaju wyjazdy.Pozdrawiam!
rozmarynka76 12:05 | 30.08.2010
witamAktualnei podrozuje po Iranie szukam towarzystwa na Indie we wrzesniu - do 9 pazdziernika (minimalne koszty, interakcje z lokersami, poznawanie kultury bez pospiechu) jesli ktos wybiera sie w podobnym terminie prosze o kontakt na rozmarynka@poczta.onet.pl
ps. cos o mnie na blogu http://mac-traveller.blogspot.com
louisarmstrong 12:38 | 30.08.2010
Poszukuję chętnego studenta/studentki do wspólnej podróży od najbliższej środy (ląduję w Delhi) do 25 września. Chciałbym zobaczyć złoty trójkąt,koniecznie chillout na goa, ewentualnie Nepal i Waranasi. Ogólnie niskobudżetowo ale bez przegięć, nie wykluczam wykupienie na miejscu zorganizowanej wycieczki samolotowej np do Nepalu. Do ustalenia, przygotowałem 1000 USD.