Forum dyskusyjne
Wyjazd Indie pazdziernik
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
tomekmiodek 22:15 | 07.07.2010
Wyjeżdżamy w październiku na 3 miesiące, ja i moi rodzice (3 osoby). Rodzice po 60, To nie będzie moja pierwsza podroż po Indiach ale będzie to pierwszy raz dla moich staruszków, Byłoby bardzo nam milo spotkać się na terenie Indii z Polakami podróżującymi po Indiach. może nawet wybrać się gdzieś razem, mamy 3 miesiące czasu a w podroży jesteśmy bardzo sytuacyjni ( znaczy nigdy nie wiemy gdzie wylądujemy) Pozdrawiam
tomekmiodek 11:53 | 04.08.2010
Hey - termin naszego wyjazdu będzie 5 października, a powrót 20 grudnia. w tym czasie mamy zamiar okrążyć Indie do okola - pociągiem. chciał bym spotkać się z polakami podróżującymi tak jak my - 1-2 dni a potem każdy jedzie w swoja stronę :-) Pozdrawiam i udanej podróży.
marcyl 12:16 | 17.08.2010
ruszamy 8 października ale niestety tylko 3 tygodnie , jak się uda to chętnie kilka rad przyjmiemy na miejscu (skoro już byłeś wcześniej)
tomekmiodek 17:43 | 17.08.2010
3 tygodnie, to pewnie w tak krótkim czasie chcecie zobaczyć wiele, ja planuje na początek zapuścić się w himalaje, rishikesh - gangotri , w każdym z tych miejsc chciałbym minimum 3 dni przekoczować. Ale jestem otwarty - w Indiach już bylem wcześniej 6 miesięcy (dozo widziałem) Pozdrawiam
marcyl 10:26 | 18.08.2010
miałbym parę pytań zwłaszcza dotyczących komunikacji i hoteli , czy mogę gdzieś gdzieś napisać na priv?
tomekmiodek 20:34 | 18.08.2010
tam zobacz skype w moim profilu
julia06 10:18 | 22.09.2010
Cześć Tomku,ja będę w Indiach około miesiąc,Pierwsze dwa tygodnie to okolice Kalkuty,później pełen spontan.Jeżeli będziecie w okolicach chętnie możemy się spotkać.Pisz na maila.Julka
julia06 10:20 | 22.09.2010
Wszystkich podróżników po Indiach chętnych na wspólne wyprawy i spotkania rodaków proszę o kontakt na maila julkakrk@tlen.pl.Wylatuję w październiku :)
tomekmiodek 17:05 | 22.09.2010
Super - wysłałem info na tego maila.
drewniana 20:02 | 22.09.2010
Cześć, polecam w przyszykowaniu się do podróży przewodnik: http://www.travelco.pl/Przewodnik_Wiedzy_i_Zycia_Indie_9788375756678-598.htmlW przypadku moich wakacji sprawdził się 100%
Pozdrawiam i życze wspaniałej wyprawy:)
arturo.sz 10:33 | 23.09.2010
A ja słyszałem, że te przewodniki są bardzo kiepskie...?