Forum dyskusyjne
Autobus z Bombaju do Udaipuru
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
ines82 09:31 | 11.09.2011
Witajcie,prosze o poradę,. Mam kłopot - chciałam kupić bilety na pociąg relacji Mumbai-Udaipur, niestety w chwili obecnej jest tylko opcja na Liscie oczekujących, pozycje 257 w SL, oraz 127 w AC3.
W związku z tym że obawiam sie, że nie dostaniemy miejsc zastanawiam się nad podróżą autobusem.
Czy ktoś z Was jechał na tej trasie? jak tylko wygląda? jest znośnie? niebezpiecznie?
Z góry dziekuje za porady!
piotrwaz 11:00 | 11.09.2011
ta trasa ma okolo 750 km i uważam ,że szkoda czasu i zdrowia na autobus ... rozważcie samolot -pieniązki niewielkie a zaoszczedzicie czas i zdrowie
ines82 12:10 | 11.09.2011
dziekuje.Loty sprawdzałam, niestety nie są jakoś szczególnie nieskie.
Chyba bede kombinowac tak aby dostac się pociągiem do Ahmedabad i stamtąd do Udaipur. Są większe szanse.
piotrwaz 12:14 | 11.09.2011
albo rozważcie przejazd do jaipuru potem juz łatwiej
ines82 13:06 | 11.09.2011
Już sprawdzone, wszystkie pociągi zarezerwowane, Wait List powyżej 250...masakra.mam jeszcze inną zagwozdkę jak się dostać z Varanasi na Goa (plaże), to już w ogóle skomplikowane jest... no nic szukam dalej. Może mam zbyt ambitny, co więcej nieralny plan ;)
finka 17:10 | 11.09.2011
a z ciekawości z jakim wyprzedzeniem ty chcesz te bilety zarezerwować? bo ja sama za miesiąc jadę :)
ines82 18:41 | 11.09.2011
Przylatuje do Bombmaju 20 pażdziernika w nocy, dalej chcę się ruszy c 23 pażdziernika no i jest duży problem żeby kupić bilety na pociąg, nawet w tych droższych klasach,