Forum dyskusyjne
Nowy w Singapurze
kategoria podróże po świecie
kraj Singapur
abbysing 07:21 | 16.07.2012
Witam Wszystkich.Dokladnie tydzien temu zladowalem w Singapurze. Wraz z zona mamy zamiar tutaj jakis czas pomieszkac :)
Poprzednio mieszkalismy w Dubaju i tam mielismy grupe znajomych z Polski. Jest tam lokalna strona internetowa koordynujaca wszelakie aktywnosci naszych rodakow. Od pierwszego dnia pobytu w Singapurze probuje znalezc taka strone ale niestety bez powodzenia :(
Milo by bylo czasami pogadac po Polsku...
Bardzo prosze o odzew jezeli sa chetni na spotkanie przy piwku (i nie tylko).
Pozdrawiam
magic 14:03 | 16.07.2012
Czesc!Pozdrowienia z Singapore :-)
Gdzie mieszkasz? W jakich okolicach sie na ogol pokazujesz?
Daj znac o ile masz / macie troche czasu - zawsze milo spotkac sie, pogadac, cos wypic :)
Pozdr,
-M.
abbysing 02:40 | 17.07.2012
Jutro wprowadzam sie do Bayshore a biuro mam przy Bugis MRT
neronek 14:53 | 16.07.2012
załóż szalik lub koszulkę POLSKA bez trudu ktoś sie odezwie , sprawdzone :)
magic 07:56 | 17.07.2012
No to cyk - idziemy cos zjesc i na jakies male piwo.Kiedy masz czas? Po pracy przy Bugis brzmi dobrze :)
Pozdr,
-M.
Angelina007 18:07 | 30.08.2012
Do mieszkajacych w Singapurze mam bardzo wazne dla mnie pytanie!Obecnie w Singapurze bez wizy mozna przebywac 90 dni, nie orientuje sie ktos moze czy jak po tych 90 dniach poleci sie np do Malezji na weekend a potem wroci do Singapuru to obowiazuje wtedy kolejne 90 dni?
pozdrawiam
Ania