Forum dyskusyjne
przesiadka
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
Jacky 11:30 | 22.06.2013
Lecę do Kathmandu z Europy ale mam pomysł na przesiadkę w Indiach ale lot Dehli-Katmandu już na osobnym bilecie. Nie mam wizy indyjskej a po przylocie przed zabraniem bagażu jest kontrola paszportowa. Muszę więc mieć wizę czy nie. Proszę o sprawdzone info.Pozdo.
jamaj 13:09 | 22.06.2013
witamz tego co się orientuję to musisz mieć wizę tranzytową są o wiele tańsze niż normalna wiza
Jumptravel_pl 13:53 | 24.06.2013
Wiza tranzytowa to ciekawa propozycja,ale proponowałbym wcześniej dla pewności sprawdzić koszty czy aby na pewno jest taniej. Jak za samą przesiadkę wydaje mi się to opłacalne.
Jacky 18:33 | 24.06.2013
Finnair daje w miarę rozsądne ceny, Emiraty i Katar na razie drogo. Turek ale tylko ze Stambułu.
Jadu 19:50 | 24.06.2013
1 - czy podroz Polska - Delhi - Kathmandu masz na 1 bilecie2 - jaka linia z Delhi do KTM
Jacky 20:01 | 24.06.2013
Air India a lata tam tez Jet Air (obie hinduskie)
Jadu 20:05 | 24.06.2013
lata jeszcze spicejet i indigo, na te linie, które Ty wymieniłeś powinieneś nadać bagaż bez problemów jeszcze w Polsce, wiec w Delhi tylko przesiadka bez wizy, ale np na te, które ja wymieniłem nie nadasz bagażu i wtedy czeka Cię przeprawa przez granicę.
Jacky 21:17 | 24.06.2013
Dzięki wielkie na to nie wpadłem - ale to 100 % pewne?
Jadu 22:14 | 24.06.2013
indigo i spicejet = low cost.W Europie nie nadasz bagazu z Ryanaira na LOT itp.