Forum dyskusyjne
jakim kurierem i pośrednikiem odebrać wizę Z wawy
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
milena2602 14:49 | 03.10.2013
Mam już status do obioru. Dzwoniłam tam, ale "przemiła" pani powiedziała mi że nie wkładają do kopert ani nie naklejają listów przewozowych. Jakim kurierem i jakim pośrednikiem (bez umowy) je odebrać gdzie kurier sam będzie miał kopertę i i naklei list.
Michelle 15:27 | 03.10.2013
Ja odbierałam kiedyś Pocztexem i odbyło się bez problemów. A pośrednik, np. http://www.wizaserwis.pl/ lub https://www.aina.pl/wizy/ - też korzystałam z ich usług i nie miałam problemów.
ania71 18:04 | 03.10.2013
ja korzystałam z aina travel i jestem zadowolona ,szybko i bez problemów
Magz 12:11 | 08.10.2013
Pośredników sobie daruj! Obojętnie jaki kurier. Np. zamawiasz DHL rano i on tego samego dnia odbierze paszport a nastęnego dnia masz w domu. Tylko DHL jest drogi ale naprawdę zamów tylko kuriera i podaruj sobie pośredników.
miszel78 13:52 | 10.10.2013
Ja zawsze odbieram kurierem TNT. Pozdrawiam
Elyta 11:57 | 21.06.2014
Jeśli chcesz żeby było tanio a jednocześnie być pewnym, że twoja przesyłka dotrze do ciebie bezpiecznie i bez żadnego uszczerbku to ja bym proponował jedynie wysylamtaniejpl.
Darro85 10:38 | 27.09.2014
Ja również polecałbym w takiej sytuacji wysylamtaniej pl. Sam miałem kiedyś podobną sytuację i bardzo mi pomogli, więc do dzisiaj przy wszystkich przesyłkach zagranicznych korzystam z usług tylko tego pośrednika.
Bodzio77 10:33 | 30.10.2014
Spróbowałem z tym wysylamtaniej pl skoro tak polecacie i rzeczywiście solidna firma. Wysyłałem paletę do Niemiec, cenowo nie wyszło źle, a i przesyłka szybko na miejscu była.
alunia113 10:37 | 10.01.2015
Ja odebrałam wizy zamawiając kuriera DHL. Cena (za dwa paszporty - jedna przesyłka) to 26 zł. Przesyłkę otrzymałam na drugi dzień od zamówienia. Wszystko sprawnie i bez problemów. Polecam !