Forum dyskusyjne
trasa plan prośba o porady Indie
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
milena2602 22:05 | 06.10.2013
Z pewnych względów zostaje mi luka w programie, który wygląda nastepująco:27.10 przylot
28.10
29.10
30.10
31.10 wylot do Kochi
1-9.11 pobyt w Kerali
10.11 pociąg z Del do Jaisalmer
11.11 Jaisalmer
11.11/12.11 safari na wielbładach
13.11 wieczorem wyjazd pociągiem do Jaipur
14.11-15.11 Jaipur
15.11 Agra
proszę o poradę, biorąc pod uwagę gdzie będę w dalszej części planu co polecacie zwiedzić na 28-30.10
Michelle 10:04 | 07.10.2013
Zawsze możesz sobie robić jednodniowe wypady w okolice N.Delhi do okolicznych miejscowości. Znalazłam taką stronkę --> http://arounddelhi.com/ gdzie sa różne propozycje wypadów z Delhi. Możesz tez wsiąść w autobus i pojechać na jednodniówki do jakiś wiosek, poznasz bliżej kulturę i ludzi. Możesz też pojechać w tym czasie do Agry i potem wrócić, bo to stosunkowo nie daleko, a masz trochę czasu. I tym samym jeden dzień dłużej zostać w Jaipur.
agatttka 10:53 | 07.10.2013
Na twoim miejscu w "luke" wcisnelabym agre, bo to na jeden dzien, a z jaisalmer pojechalabym do jodhpur (niebieskie miasto, kolacja na tarasie z pieknie oswietlonym fortem w tle) chocby na 1 dzien i dalej jaipur, ja tak zwiedzalam :)
Magz 12:08 | 08.10.2013
Przylot ale gdzie??? Czy mam rozumieć że do Delhi? Polecam Fatehpur Sikri.