Forum dyskusyjne

Jadę do Indii Ile mogę zabrać alkoholu

kategoria podróże po ¶wiecie

kraj Indie

doł±czył

usunięty/nieznany 02:42 | 25.01.2014

mysmy wzieli ale z beclowego lotniska cos po dwa litry wodeczki na osobe. ale tez w sklepach wydzielonych mozna kupic alkochol. pozdrowienia

zgło¶ do moderacji

piotrwaz doł±czył
31.01.2010

piotrwaz 18:03 | 24.01.2014

W bagażu głównym możesz wwieĽć ile tylko udĽwigniesz nikt nigdy tego nie sprawdzał

zgłoszone do moderacji

jamaj doł±czył
24.01.2011

jamaj 16:25 | 24.01.2014

witam
nie wiem ile do Indii ale za to z Indii we dwoje wywieĽli¶my którego¶ razu 14 butelek Old Monka ;)))

zgło¶ do moderacji

Luti doł±czył
22.04.2011

Luti 15:49 | 24.01.2014

Z indyjskich trunków polecam Whisky. Nie kupisz indyjskiej whisky w Europie, bo blokuj± to Szkoci, ale jest całkiem niezła. S± rumy, kilka rodzajów wódek. Anglików trzymała whisky. Fakt, że emerytury dożywał do dziesiaty, ale Ty chyba do emerytury tam być nie zamierzasz.

zgłoszone do moderacji

benbm doł±czył
09.06.2002

benbm 10:00 | 06.01.2014

>W Indiach nie ma problemu z kupnem alkoholu.. Na tamtejsze zarazki polecam mocniejsze
>trunki.. I nie żałuj sobie! To najlepsze zabezpieczenie..

Maj± to prawda ale tego bimbru nie da się pić ,no wyj±tkiem jest OLD MUNK ale ten produkowany dla armii ten w sklepie to popłuczyny Hajer.ps jak znajdzie się w twoim bagażu kilka butelek więcej nic sie nie stanie ,

zgłoszone do moderacji

jasko66 doł±czył
19.10.2013

jasko66 08:21 | 06.01.2014

W Indiach nie ma problemu z kupnem alkoholu.. Na tamtejsze zarazki polecam mocniejsze trunki.. I nie żałuj sobie! To najlepsze zabezpieczenie..

zgłoszone do moderacji

euphausiasuperba doł±czył
30.11.2013

euphausiasuperba 01:24 | 06.01.2014

Informacja z strony naszego ministerstwa sprawa zagranicznych: "Bez cła można wwieĽć: (...) 1 l mocnego alkoholu."
Ciekawym jest co kto uważa za mocne..
pzdr

zgło¶ do moderacji

PawełPac doł±czył
09.12.2013

PawełPac 21:08 | 05.01.2014

Tak jak w temacie. Lece Szwajcarskimi liniami lotniczymi z przesiadk± wła¶nie u nich. Czytałem, że z lotniska mogę zabrać tylko dwie butelki wina. Na jakim¶ forum wyczytałem, że mogę zabrać na pokład tylko płyny zakupione w strefie bezcłowej.

zgło¶ do moderacji

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.

Jak dodać w±tek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy w±tek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). S± one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzaj± go wielokrotnie. Ciateczka mog± też stosować współpracuj±cy z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2026 Globtroter.pl