Forum dyskusyjne
Jadę do Indii Ile mogę zabrać alkoholu
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
PawełPac 21:08 | 05.01.2014
Tak jak w temacie. Lece Szwajcarskimi liniami lotniczymi z przesiadką właśnie u nich. Czytałem, że z lotniska mogę zabrać tylko dwie butelki wina. Na jakimś forum wyczytałem, że mogę zabrać na pokład tylko płyny zakupione w strefie bezcłowej.
euphausiasuperba 01:24 | 06.01.2014
Informacja z strony naszego ministerstwa sprawa zagranicznych: "Bez cła można wwieźć: (...) 1 l mocnego alkoholu."Ciekawym jest co kto uważa za mocne..
pzdr
jasko66 08:21 | 06.01.2014
W Indiach nie ma problemu z kupnem alkoholu.. Na tamtejsze zarazki polecam mocniejsze trunki.. I nie żałuj sobie! To najlepsze zabezpieczenie..
benbm 10:00 | 06.01.2014
>W Indiach nie ma problemu z kupnem alkoholu.. Na tamtejsze zarazki polecam mocniejsze>trunki.. I nie żałuj sobie! To najlepsze zabezpieczenie..
Mają to prawda ale tego bimbru nie da się pić ,no wyjątkiem jest OLD MUNK ale ten produkowany dla armii ten w sklepie to popłuczyny Hajer.ps jak znajdzie się w twoim bagażu kilka butelek więcej nic sie nie stanie ,
Luti 15:49 | 24.01.2014
Z indyjskich trunków polecam Whisky. Nie kupisz indyjskiej whisky w Europie, bo blokują to Szkoci, ale jest całkiem niezła. Są rumy, kilka rodzajów wódek. Anglików trzymała whisky. Fakt, że emerytury dożywał do dziesiaty, ale Ty chyba do emerytury tam być nie zamierzasz.
jamaj 16:25 | 24.01.2014
witamnie wiem ile do Indii ale za to z Indii we dwoje wywieźliśmy któregoś razu 14 butelek Old Monka ;)))
piotrwaz 18:03 | 24.01.2014
W bagażu głównym możesz wwieźć ile tylko udźwigniesz nikt nigdy tego nie sprawdzał
usunięty/nieznany 02:42 | 25.01.2014
mysmy wzieli ale z beclowego lotniska cos po dwa litry wodeczki na osobe. ale tez w sklepach wydzielonych mozna kupic alkochol. pozdrowienia