Forum dyskusyjne
Podroż z Madrasu
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
Puma 20:09 | 29.01.2014
Witam forumowiczów i prosze o informację odnosnie dalszej podrózy z Madrasu.Chciałabym wiedzieć jak dostac sie do Kanchipuram/autobus czy pociąg?/ i potem do Mahabalipuram.Następny etap to Pondicherry.Z góry dziękuje za informacje.
Jakby ktoś znał adresy czystych, niedrogich hoteli w Madrasie i pozostalych miejscach byłabym wdzięczna.
Puma 08:02 | 01.02.2014
Nie ma podróżnikow,ktorzy zwiedzali wschodnie wybrzeże półwyspu indyjskiego?Wszyscy specjalizują sie we wschodnim?
Puma 08:03 | 01.02.2014
>Nie ma podróżnikow,ktorzy zwiedzali wschodnie wybrzeże półwyspu indyjskiego?>Wszyscy specjalizują sie w zachodnim?
Magz 10:08 | 17.02.2014
Robisz tak: idziesz na główny dworzec autobusowy w Chennai. Łapiesz autobus. Jedziesz. Albo: rezerwujesz pociąg, jedziesz. Co można tutaj doradzić???
dominawindiach 11:17 | 28.02.2014
Hey,Ja mieszkam w Madrasie (Chennai). Wybierz autobus, wszystkie połączenia znajdziesz na http://www.redbus.com.pl/ . Dalej szukasz noclegu? Jeśli tak, to postaram się pomóc.
Puma 12:32 | 28.02.2014
Pieknie dziekuję za podpowiedź i ofertę pomocy.Hotel juz mam,blisko dworca centralnego i na zwiedzanie Mahabalipuram wybiorę się z całodniową wycieczka.Jesli chciałabys mi pomóc,to podpowiedz proszę jak mogę szybko rano przedostać sie z dworca centralnego na dworzec Edgmore,skąd mam pociag do Kumbakonam.
Pozdrawiam.
dominawindiach 13:22 | 02.03.2014
Z dworca centralnego udaj się na dworzec "Chennai Park" (bardzo blisko dworca centralnego), musisz znaleźć pociąg który jedzie w kierunku Chennai Beach, jeden przystanek i jesteś na dworcu Egmore.lub tuktukiem ( 3 km, zapłacisz nie więcej niż 40 Rupii)