Forum dyskusyjne
sprawdzone biura podróży w Indiach
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
gosia23 12:42 | 12.09.2014
właśnie wróciłam z Indii Północnych zrobiliśmy trasę w 2 osoby z Delhi do Waranasi poprzez Kahjuraho, Orchhe, Agre, Jaipur. Wcześniej skontaktowałam się z biurem Savion Travel Services Pvt. Ltd.,428, Bardzo solidne i bez problemu kupili dla nas bilety na cześć trasy wysyłając na email. Później z uwagi iż nie wiedzieliśmy kiedy będziemy w danym miejscu skorzystamy raz z agencji turystycznej w Agrze za kupienie biletów zadano od nas dużej prowizji. Zrezygnowaliśmy i te same bilety kupiliśmy znowu w New Delhi,Savion Travel Services Pvt. Ltd.,428,New Delhi, Pozostałe atrakcje samemu można zorganizować . Myśle ze oni także mogą zorganizować hotele , samochód itp. Hotele można tez poprzez strone booking. pl, w agrze polecam Sai Palace, w Kajuraho Surya, a w Waransai HostelPuja . Powodzenia
zgłoszone do moderacji
Marek1980 17:45 | 11.09.2014
Ja uważam, że biura są po to, aby ułatwić organizacje szczególnie jeśli chodzi o wypady grupowe. Sam często korzystam z usług lokalnych biur podróży w wielu krajach i jestem zawsze zadowolony:)Jeździmy zazwyczaj w grupie kilku stałych znajomych.Jeśli chodzi o polsko- indyjskie biuro Paylesstoursindia, to mogę Pani polecić, gdyż sam byłem z nimi na wycieczce. Solidna firma, miła obsługa oraz niedrogie ceny wycieczek.
marekTravel 15:33 | 23.08.2014
dlaczego oglaszaja sie tutaj biura komercjalne?
zgłoszone do moderacji
evikkkkk 16:42 | 19.08.2014
Witam,We wrześniu wybieramy się w 2 osoby w podróż pod Indiach. Lądujemy w Delhi i chcemy poprzez złoty trójkąt dotrzeć do Bombaju. Zna ktoś jakieś sprawdzone biuro podróży? rezerwacje hoteli, kierowca, także dodatkowe atrakcje....
Zna może ktoś biuro paylesstoursindia.com? korzystał ktoś może?