Forum dyskusyjne
Dehli - Bombaj lot samolotem
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
3Turystki 09:05 | 21.09.2014
Jak można kupić bilet na samolot na trasie Dehli - Bombaj ? Czy ktoś może podpowiedzieć jak zarezerwować bilety na pociągi ?
ania71 11:07 | 21.09.2014
Ja kupowałam w Polsce przez wyszukiwarkę skyscanner bilety na lot z Bombaju do Delhi i Delhi do Bangalore i jeszcze kilka .Ceny są w rupiach podane ale karta kredytową zapłacisz bez problemu.Możesz spróbować jeszcze przez kayak.pl.Z biletami na pociąg ja miałam problem ale większość forumowiczów już ten temat pomagała rozwiązać i podawała stronkę indyjskich kolei.Ja bilety na kolei kupowałam na miejscu.
leon15 11:03 | 22.09.2014
Żaden kajak czy skyscaner. Najlepiej i najtaniej to rejestrujesz się na cleartrip.com i tam masz wszystko, autobusy, pociągi i samoloty. Sprawdzone i przetestowane.
ania71 11:47 | 23.09.2014
Jak ja kupowałam bilety to akurat na cleartrip były o kilkadziesiąt złotych droższe.Najlepiej sprawdzić w kilku wyszukiwarkach żeby mieć porównanie.Latałam w Indiach Indigo i Spicejet.Tej drugiej nie bardzo polecę bo lot z Bombaju do Delhi odleciał z trzy godzinnym opóźnieniem i bez żadnych wyjaśnień ze strony przewoźnika.A to potem nam posypało dalszy plan.Ale może ja tylko miałam takiego pecha,życzę udanej wyprawy.
Kurza_Siersc6 21:50 | 22.09.2014
www.indianrail.gov.in/ koleją proponowałbym wykup miejscówki opcja tatkal to było jakieś 250 - 300 rupii więcej w klasach 1 - 3 i oraz ze 100 w 4 i w sleperze ale ostatnich nie polecam bo nie pośpicie a spokojnie jest koło 20 godzin drogi najtańsze linie lotnicze to spicejet i goair
sensowna 20:38 | 01.10.2014
czy można latwo dostać się z new dheli do tah mahal?jaipuru, czy agry?