/ / INDIE > ruszam czy ktoś chce dołączyć > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

ruszam czy ktoś chce dołączyć

kategoria podróże po świecie

kraj Indie

kruszka dołączył
27.01.2013

kruszka 14:50 | 02.02.2015

Cześć,

będę podróżować po Indiach 28.02 - 13.03, start i koniec w Mumbaju, plan podróży under construction.

Pomyślałam, że może ktoś będzie miał ochotę po drodze dołączyć?

Założenie jest takie, żeby wsiąkać w Indie, zamiast biegać od zabytku do zabytku. Powoli smakować, obserwować, spróbować spojrzeć na świat trochę mniej europejskim okiem.

Czy dla kogoś jeszcze taka opcja brzmi świetnie? :)

Pzdr,
Agata

polos1963 dołączył
27.04.2012

polos1963 09:50 | 09.02.2015

Cześć.Jadę 11.02. do 19.03..Mój cel to Indie pd.W tamtym roku odwiedziłem pn Indii ,ale własnie tak jak napisałaś,,smakowałem się nimi,,.A TY ,jakie masz plany?Paweł

garmond dołączył
09.02.2015

garmond 15:41 | 09.02.2015

Hej,

ja lecę 1.03 (w Mubaju ląduję 2.03), wracam 15.03. Miałem mieć towarzysza, ale się wykruszył. Chętnie dołączę do kogoś z kim mógłbym odbyć wspólną podróż.
Proszę o kontakt: garmond23@gazeta.pl.

Tomek.

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 13:17 | 04.01.2016

jedziecie poczatkiem tego roku ????

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl