Forum dyskusyjne
Transport w Indiach wynajem samochodu
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
magda_1976 09:40 | 18.09.2015
Witam,Wybieramy się z całą rodziną do Indii - listopad 2015.
Szukamy godnej zaufania firmy transportowej, taxi.
Podróż pociągiem odpada ze względu na dzieci.
Czy możecie polecić jakiś kontakt?
ariadna1982 16:11 | 18.09.2015
Hej,mogę osobiście polecić kontakt - www.paylesstoursindia.pl , gdzie pracuje jako operator wycieczek w Indiach. Dysponujemy samochodami na mniejszą ilośc osób oraz powyżej pięciu w górę. Proszę o podanie szczegółów w mailu, a ja dokonam dla Pani wyceny transpartu na konkretną trasę. Pozdrawiam serdecznie
olgierd79 13:08 | 19.09.2015
Ze swojej strony moge polecić pewnego tamtejszego taxowkarza. Zalezy jaki rejon Indii chcecie zobaczyć. My z nim robiliśmy tylko jednodniową trasę z Udaipuru do Jodhpuru ale facet organizuje tez i dłuższe (np. dwutygodniowe) objazdy głownie po Rajastanie. Zna dobrze angielski (ale raczej tylko w mowie bo w pisaniu juz nie koniecznie) i nie jest drogi (ale o ceny mnie nie pytaj). Wie gdzie zawieść turystów zeby zjedli i był zadowoleni a jednoczesnie poczuli prawdziwy klimat Indii. Kiedyś woził przez kilka dni Richarda Gere'a czym sie bardzo chwali pokazując zdjecia :) ma samochody 5osobowe i wieksze typu Van.Jesli chcesz nawiązać z nim kontakt to zdjęcie wizytówki masz w opisanej przeze mnie tu http://takemytrip.pl/plan-podrozy-6-indie-azja trasie.
magda_1976 14:53 | 19.09.2015
Dziękuje za rady. Intreresuje nas większy samochód typu van na trasę Delhi-Jaipu-Agra-Orcha-Khajuraho-Varanasi -Kalkuta, ale to jeszcze ustalę z przewoźnikiem. Pozdrawiam, Magda z Łodzi
Podroznik1988 07:02 | 29.09.2015
Hej, polecam kierowcę mieszkającego w Delhi. Jego mail, to stta28@yahoo.com- Prakash.Bardzo uroczy, miły człowiek, profesjonalista w jeździe samochodem.
Oferuje niskie ceny wynajmu samochodu oraz zna bardzo dobrze angielski.
Możesz do niego śmiało napisać, na pewno odpisze.
Pozdrawiam