/ / INDIE > MOMBAI I VADODARA INDIE > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

MOMBAI I VADODARA INDIE

kategoria podróże po świecie

kraj Indie

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 13:14 | 04.01.2016

który hotel w Mombaiu i w Vadodara polecacie ( czysty klimatyzowany i z łazienką oraz dobrym i pewnym jedzeniem ) ???
oraz gdzie jeszcze sie stołowac
czy należy zabrac ze soba śpiwor ?? gdyż noice są zimne oraz pościel nie za czysta???
Prosze o cenne rady

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 15:15 | 21.01.2016

>który hotel w Mombaiu i w Vadodara polecacie ( czysty klimatyzowany i z łazienką oraz
>dobrym i pewnym jedzeniem ) ???
>oraz gdzie jeszcze sie stołowac
>czy należy zabrac ze soba śpiwor ?? gdyż noice są zimne oraz pościel nie za
>czysta???
>Prosze o cenne rady

Prosze odpowiedzcie

mrbm dołączył
27.07.2015

mrbm 16:59 | 21.01.2016

W Mumbaiu i Vadodara teraz w nocy temperatury są powyżej 20 stopni. W lutym pewnie będzie to samo albo i cieplej. Czyli śpiwór zbyteczny.

TUTAJ...

http://www.tripadvisor.com/Hotels-g304554-Mumbai_Bombay_Maharashtra-Hotels.html

...możesz wybrać hotel - pod swój budżet i potrzeby. Pod opisem każdego hotelu są opinie ludzi, którzy już korzystali z tych usług. Te opinie szczególnie
polecam.

kasy1 dołączył
10.10.2004

kasy1 20:01 | 21.01.2016

Hej!
Jezeli jest to mozliwe,to proponuje wogole nie zatrzymywac sie w Bombaju-okropne miasto.
Ja zawsze zabieram przescieradlo zszyte wzdluz dlugiego boku,ktore sluzy mi za spiwor.
Hoteli z klima nie polecam,moim zdaniem wiatrak jest wystarczajacy.Klima to prawie pewne klopoty ze zdrowiem.
K

kasy1 dołączył
10.10.2004

kasy1 20:14 | 21.01.2016

Co do jedzenia ...Moim zdaniem kuchnia Indyjska jest najlepsza na Swiecie.Kazdy znajdzie cos dla siebie.Osobiscie jem tam,gdzie miejscowi .Unikac nalezy lokali gdzie jest pusto.Mozesz stolowac sie w hotelach/zabawne bo na pol.Indii napis hotel oznacza bar,jadlodalnie a nie miejsce z noclegami:)/
ale niczego Ci to nie zagwarantuje,jesli chodzi o higiene czy jakosc dan.Mozna tez szukac lokali gdzie siedza jacys biali...

mrbm dołączył
27.07.2015

mrbm 21:13 | 21.01.2016

A propos jedzenia w hotelach słyszałem pogłoski o celowym podtruwaniu klientów. Tacy hotelarze dostają potem działkę od zaprzyjaźnionego lekarza, który "cudownie " ratuje turystę z opresji. A poza tym stokroć bardziej ufałbym jedzeniu ulicznemu - robionemu na bieżąco, że widzę co i jak - że smażone jest, gotowane przy mnie, niż wychodzi z hotelowej kuchni do której nie mam żadnego wglądu.

kasy1 dołączył
10.10.2004

kasy1 22:40 | 21.01.2016

Byc moze,ale to chyba urban legend..Czy przy problemach ze zdrowiem szukalbys lekarza u hotelarza?Raczej dzwonilbys na ubezpieczenie,a tam kieruja Cie do konkretnego szpitala.

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 22:43 | 21.01.2016

>Byc moze,ale to chyba urban legend..Czy przy problemach ze zdrowiem szukalbys lekarza
>u hotelarza?Raczej dzwonilbys na ubezpieczenie,a tam kieruja Cie do konkretnego
>szpitala.

Wlasnieeeeeee tez tak mysle

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 22:43 | 21.01.2016

Co można pozwiedzać w Rajasthani? ??

kasy1 dołączył
10.10.2004

kasy1 23:03 | 21.01.2016

Jezeli chcesz zwiedzic Radzastan,to lepiej przylatywac do Delhi.Ty wybierasz sie do Bombaju,prawda?
Jaisalmer,Jodhpur,Adzmer,pushkar..forty,palace,moze Bikaner i pobliska swiatynia szczurow.
Fajny stan,bardzo kolorowy,latwy w podrozowaniu,dobre drogi,hotele,super jedzenie.W sam raz na pierwszy pobyt w Indiach,plus koniecznie Varanasi!!Troche daleko,ale warto...
K

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 06:51 | 22.01.2016

>Jezeli chcesz zwiedzic Radzastan,to lepiej przylatywac do Delhi.Ty wybierasz sie do
>Bombaju,prawda?
>Jaisalmer,Jodhpur,Adzmer,pushkar..forty,palace,moze Bikaner i pobliska swiatynia
>szczurow.
>Fajny stan,bardzo kolorowy,latwy w podrozowaniu,dobre drogi,hotele,super jedzenie.W
>sam raz na pierwszy pobyt w Indiach,plus koniecznie Varanasi!!Troche daleko,ale
>warto...
>K
>
Tak myślałam lecieć do Mombaju ponieważ tam poznałam rodzinę i chce ja też odwiedzić następnie znam też ludzi z Wadodara i z nimi chce pojeździć po Rajastran

leon15 dołączył
25.05.2014

leon15 12:18 | 22.01.2016

Udajpur the best city of Rajastan :) I nie daleko od Vadadora.

August87 dołączył
15.10.2015

August87 21:38 | 07.02.2016

Ja nocowałem KumKum hotel w Bombaju. Najlepszy stosunek ceny do ocen, jaki znalazłem. Ogólnie hotele w Bombaju są dość drogie. Oceniam go pozytywnie. Jedzenie również przygotowali.

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 21:56 | 07.02.2016

>Ja nocowałem KumKum hotel w Bombaju. Najlepszy stosunek ceny do ocen, jaki znalazłem.
>Ogólnie hotele w Bombaju są dość drogie. Oceniam go pozytywnie. Jedzenie również
>przygotowali.
Bardzo dziękuję za informacje . Wkrótce mój wyjazd wiec się przyda pozdrawiam

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 22:00 | 07.02.2016

>Ja nocowałem KumKum hotel w Bombaju. Najlepszy stosunek ceny do ocen, jaki znalazłem.
>Ogólnie hotele w Bombaju są dość drogie. Oceniam go pozytywnie. Jedzenie również
>przygotowali.

Proszę powiedz ile za dobę za jedną osobę koszt????

mrbm dołączył
27.07.2015

mrbm 07:47 | 08.02.2016

Hotel kumkum - 2000 RS za nocleg w Indiach to trochę tego, no... dużo

Marisol dołączył
18.09.2015

Marisol 10:25 | 08.02.2016

>Hotel kumkum - 2000 RS za nocleg w Indiach to trochę tego, no... dużo

Dziękuje za info

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl