/ / INDIE > Zwariuję-nie mogę zarejstrować się w kolejach > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Zwariuję-nie mogę zarejstrować się w kolejach

kategoria podróże po świecie

kraj Indie

arnie dołączył
04.11.2007

arnie 19:30 | 04.04.2019

Już raz byłem w Indiach i jeździłem na czyimś loginie,teraz próbuję 1000 x się zarejestrować na IRCTC i za chiny się nie da.Cały czas pod sam koniec kiedy już niby wszystko jest ok wyskakuje komunikat "Max 30 characters & alphabets, number and space are allowed only .,Max 30 characters & alphabets, number and space are allowed only .,Max 30 characters & alphabets, number and space are allowed only "
Czy ktoś coś wie,co mam zrobić???Oczywiście wiem co jest napisane i wiem,że dobrze robię ale i tak wyskakuje mi to coś przy rejestracji.

arnie dołączył
04.11.2007

arnie 18:56 | 05.04.2019

Ok jakoś poszło ale zupełnie na innym mailu itd,nigdy tego nie zrozumiem:)
Pozd

M.Miro dołączył
06.11.2016

M.Miro 13:21 | 07.04.2019

arnie,
Mam podobny problem ale z weryfikacją nr telefonu .
Możesz mi podpowiedzieć jak to zrobiłeś ??
Zapłaciłem kasę kod dostałem na telefon a jak go wpiszę to wyskakuje że kod jest nieważny.
Pozdrawiam

arnie dołączył
04.11.2007

arnie 12:12 | 20.04.2019

>arnie,
>Mam podobny problem ale z weryfikacją nr telefonu .
>Możesz mi podpowiedzieć jak to zrobiłeś ??
>Zapłaciłem kasę kod dostałem na telefon a jak go wpiszę to wyskakuje że kod jest
>nieważny.
>Pozdrawiam

Przysięgam,że nie wiem jak to zrobiłem ale poszło - w każdym razie szedłem przez stronę cleartrip zgodnie z instrukacjami,tylko akurat kompletnie nie chciało mi zaakceptować mnie(być może dlatego,że z 2 lata temu już próbowałem na mnie to zrobić ale się nie udało i jechałem wtedy na loginie kumpla),dopiero jak zmieniłem na pocztę kumpla i podałem jego numer telefonu to jakoś to poszło.Nigdy nie zrozumiem Indii:)ale je bardzo lubię mimo wszystko.

arnie dołączył
04.11.2007

arnie 12:14 | 20.04.2019

>>arnie,
>>Mam podobny problem ale z weryfikacją nr telefonu .
>>Możesz mi podpowiedzieć jak to zrobiłeś ??
>>Zapłaciłem kasę kod dostałem na telefon a jak go wpiszę to wyskakuje że kod jest
>>nieważny.
>>Pozdrawiam
>
>Przysięgam,że nie wiem jak to zrobiłem ale poszło - w każdym razie szedłem przez
>stronę cleartrip zgodnie z instrukacjami,tylko akurat kompletnie nie chciało mi
>zaakceptować mnie(być może dlatego,że z 2 lata temu już próbowałem na mnie to zrobić
>ale się nie udało i jechałem wtedy na loginie kumpla),dopiero jak zmieniłem na pocztę
>kumpla i podałem jego numer telefonu to jakoś to poszło.Nigdy nie zrozumiem
>Indii:)ale je bardzo lubię mimo wszystko.
Chodzi mi o to,że 2 lata temu jechałem na loginie kumpla a teraz będziemy jechać razem z innym i na jego pocztę i jego numer telefonu to zrobiłem.

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl