Forum dyskusyjne
Indie i Nepal - porady praktyczne
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
Yakin 15:25 | 28.04.2019
Zajęło mi to dosyć dużo czasu, ale nareszcie udało mi się ukończyć praktyczny opis mojej 2,5 miesięcznej wyprawy do Indii i Nepalu. Starałem się tam zawrzeć jak najwięcej informacji praktycznych. Ceny noclegów i przejazdów w nim zawarte są aktualne, nie byłem w stanie zweryfikować natomiast wszystkich cen biletów wstępu. Przez półtora roku mogło się coś zmienić, ale na pewno są one bliższe rzeczywistości niż te, które można znaleźć w przewodnikach dostępnych na rynku. Mam nadzieję, że informacje te przydadzą się wam przy planowaniu waszych wyjazdów :). Niestety ze względu na jego obszerność nie jestem w stanie zamieścić tego w formie artykułu na forum, dlatego podaję linka: http://takemytrip.pl/plan-podrozy-50-indie-nepal-azja
colmar 22:14 | 28.04.2019
Ależ Yakin, dzielisz relację na 30 części i po kolei ... masz zajęcie na miesiąc. A i twarz miesiąca pewna jak w banku ;-)A poważnie, szacun za wysiłek włożony w relację prawdziwej wyprawy. Powoli staje się to tutaj ewenementem. I prawdziwa relacja i samodzielnie zorganizowana wyprawa.
Pozdrawiam.
Yakin 16:42 | 30.04.2019
To właściwie nie jest relacja, tylko zbiór praktycznych porad :). Relacja jest tutaj, ale ciągle jeszcze się pisze :) https://szlakiemprzygod.blogspot.com/ . Jednak z racji ograniczeń forum dotyczących głównie liczby zdjęć nie jestem w stanie przerzucić tego bezpośrednio na forum, bo trwałoby to wieczność. Za długi był ten wyjazd i za dużo jest tego materiału, żeby to zrobić :).