Forum dyskusyjne
przesiadka w Delhi
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
Andzia_Indianka 15:46 | 27.01.2020
Witajcie,mam przesiadkę w Delhi w tym odprawa paszportowa. Samolot ląduje na terminalu 3 a wylot na Goa mam z 1. Czy da sie to ogarnąć w 2,5 godziny? Bagaż chyba dam rade do podręcznego.
Dajcie znać,
dzieki
pozdrawiam
Piotr-Krk 07:11 | 28.01.2020
Nie martwiłbym się tylko wtedy, gdyby oba loty były na 1 bilecie. Dla mnie racjonalny odstęp czasowy w tym przypadku to min.4 godziny. Szczęścia życzę.
Andzia_Indianka 21:10 | 28.01.2020
Hej, lece na kurs jogi a do zwiedzania to chyba tylko plaże 😀Pozdrawiam!
Andzia_Indianka 21:11 | 28.01.2020
Aha... Cena to okolo 300zl
frania 13:22 | 31.01.2020
Hej,Jak masz wizę w paszporcie normalną to przy odrobinie szczęścia uda się zdążyć.
Przy e-wizie musisz stać w kolejce, jak pamiętam ilość ludzi to raczej jesteś bez szans.
Zostaje odebrać bagaż, musisz szybko biec do taxi tylko czarne i białe dalej szaleńcza jazda na T1 jak to w Indiach kolejka przy wejściu do terminalu sprawdzają bilety i paszporty.
Potem odprawa, kontrola i biegiem do gejtu.
Powodzenia, jestem ciekawa czy się uda, nam się udało, mieliśmy wizę wklejaną w Polsce.
ps. Yoga na Goa jest super brałam lekcje jeszcze raz powodzenia
Andzia_Indianka 13:29 | 31.01.2020
Dzieki za odpowiedz,Trochę się zestrachalam i juz przebukowalam bilet na pozniejszy samolot,
Dzięki wielkie :)
Om