Forum dyskusyjne
Nocleg w Wołgogradzie
kategoria podróże po świecie
kraj Rosja
AndrzejH 20:41 | 16.01.2007
Jak ktoś ma namiary na tani nocleg w Wołgogradzie to bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam!
kandyd17 17:09 | 18.01.2007
jeśli wpadasz tam tylko na kilak dni to polecam hotel na dworcu
AndrzejH 19:03 | 18.01.2007
Dzięki za info. Pamiętasz ceny ??
kandyd17 16:24 | 24.01.2007
byłem tam 2 lata temu... myślę że teraz ok 100-150 rubli. Pokój był 6 osobowy. Jak chcesz naprawdę tanio i jedziesz latem to weź namiot i rozbij się gdzieś nad wołgą , tylko nie w centrum. Wołgograd to miasto tętniące życiem . Masa pięknych dziewczyn. Po wielkiej bitwie niewiele zostalo.
AndrzejH 16:32 | 24.01.2007
Jadę za 2 tygodnie więc z tym namiotem jednak nie skorzystam ;) Dzięki za wiadomości o noclegach. Długo tam byłeś ?
kandyd17 17:37 | 25.01.2007
trzy dni. w zimę to myślę że warto maks 1-2 tam spędzić... z powodu braku dziewczyn na plaży :). chyba że wołga zamarźnie i będzie można na bojerach pojeździć
AndrzejH 14:25 | 26.01.2007
No właśnie ja planuję 1,5 dnia, a wcześniej jedę na 2,5 dnia do Astrachania. A Ty zwiedzałeś jeszcze jakieś ciekawe miejsca w tamtych okolicach czy szerzej w europejskiej części Rosji ??
kandyd17 15:19 | 29.01.2007
byłem jeszcze w rostowie nad donem i w anapie ale wszystko latem,,, radzę ci się zatrzymać dłużej w delcie wołgi , podobno fajnie , choć myślę że lato to lepsza pora.