Forum dyskusyjne
4x4 do wynajecia w Argentynie
kategoria podróże po świecie
kraj Argentyna
traktoriada 22:24 | 11.10.2009
Mam do zaoferowania Toyote Landcruiser hj40, 7 os, 4 l. benzyna, mech wyciagarka - dostepna bedzie ok 20 grudnia w okolicach Mendozy, wczesniej tj kolo poczatku grudnia rusza z Jujuya do Mendozy - ok 4 miejsca wolne.Ja ruszam konno z Patagonii na POłnoc i pol roku zejdzie w siodle a auto stoi... nie chce na tym zarabiac tylko zeby auto zapracowalo na bierzace naprawy, nowe ogumienie i oplaty celne.
pozdro
Kaktus.
marcin.obalek@traktoriada.org
691336010
Yanas 21:52 | 12.10.2009
zgodnie z planem rusza do Bariloche ;)
wjjankowski 14:38 | 27.11.2009
Cześć,3 lutego przylatuję do Buenos i ruszam w Puna de Atacama. Jestem zainteresowany wypożyczeniem Twojego samochodu na 17-18 dni. Czy jest to możliwe? Jak mogłoby to wyglądać?
Pozdrawiam
wjjankowski
Polokolos 15:01 | 26.01.2010
Hej!Może byłbym zainteresowany Twoim ogłoszeniem. Od 4 marca do 22 marca 2010 r rozpoczynam z trójka towarzyszy - podóż do Patagonii (wyruszamy z Santiago). Na jakich warunkach chciałbyś wypożyczyć swoje auto ? My chcielibyśmy ewentualnie dotrzeć nim aż do Ushuaia
Z pozdowieniami
Yanas 23:03 | 26.01.2010
Witam,Ja co prawda nie jestem właścicielem auta,ale jako kolega właściciela przejechałem nim blisko 3k km w grudniu. W sprawie wynajęcia i szczegółów wszelakich proszę pisać na moje gg 5243935 lub maila rudnicze malpa gmail com
viagiulia 03:08 | 30.09.2010
wyslalam maile ale na wszelki wypadek i tutaj pisze (aquaverum@gmail.com); bardzo prosze wlasciciela lub przedstawiciela o kontakt