Forum dyskusyjne
szukam chętnych na wyjazd do Indii
kategoria podróże po świecie
kraj Indie
Króliczyca 20:53 | 02.05.2007
Czesc człowieki :)Mam pytanie do Was. W ogolnym skrocie. Zalatwilam sobie praktyki w polskiej ambasadzie w delhi ale po 2 miesiacach czekania na wize- okazalo sie ze MSZ indyjski nie wyda mi jej. No i mam cholernie wielki problem, bo mam bilet w 2strony kupiony juz od lutego, dziekanke wzieta i jak sie teraz okazuje nie mam z kim jechac. Wiec wielkie pytanie do Was…Czy nie chcecie pojechac na co najmniej miesięczny wyjazd do Indii?
Bilet musze wykorzystac do 6lipca,bo inaczej wszystko przepadnie na amen :( Chcę zrezygnowac z dziekanki i zdac egzaminy w czerwcu. Najlepiej byloby pojechac z poczatkiem lipca juz po sesji, ale jezeli cos sie rozwiaze pomyslnie (bo juz chyba gorzej byc nie moze :( ) to staropolskim zwyczajem ;) bede kombinowac :) Studiuje religioznawstwo a Indie marza mi sie od lat.
Gdybyście się zdecydowali, albo mieli jakies pytania, dajcie znac Czas goni a ekipy wyjazdowej brakuje Tak wiec mam nadzieje,ze się uda wyjechac, zwiedzic kawalek swiata i przezyc coś fajnego
A jeżeli się nie zdecydujecie, a wiecie,ze ze ktos z Waszych znajomych wbiera sie do Indii, bardzo prosze o kontakt :)
Pozdrawiam
Królik ;)
nala 21:33 | 07.05.2007
hej,przykro mi bardzo ze tak wyszlo :( tak juz bywa z glupia biurokracja, rece opadaja :/ ja sie wybieram do Indii, tak z poczatkiem lipca wlasnie :) ale szczerze, to nic jeszcze nie jest zarezerwowane, bo nie jestesmy jeszcze pewni szczegolow...nawet co do srodku transportu :) na jakies 2 miesiace co najmniej (albo na ile starczy kasy...) i w sumie fajnie byloby tez wpasc do Nepalu albo tybetyu,skoro juz sie zapuszczamy w tamte okolice...tylko do tybetu ciezko wize dostac ponoc. mozna na granicy kupic ale masakrycznie drogie :/
Króliczyca 09:40 | 08.05.2007
To dobijaj do nas :) Dzieki Globtroterowi znalazlam dziełchę pozytywnie nastawiona na Indie, tez od lipca :) Mamy juz bilety z Finnairu :) 3lipiec-12 sierpien :) Jezeli lecicie,to szybko zalatwiajcie bilety,bo ceny leca na leb na szyje :/ pozdrawiam i daj znac co i jak :)
northkris 17:43 | 14.06.2007
Cześc. Ja będe z kolegą w Indiach od 4 lipca. Pisz na mój adres northkris@gmail.com. Pozdrawiam
kizilirmak 17:32 | 14.09.2007
cze,,,,,ja tez szukam ludzikow do wyjazdu bo samej to nie chce tak wsrod hindusow:))hihi
wiec tak planuje jechac w lutym na jakies 2 albo 3 miesiace. tez mi sie to marzy:)) wiesz co daj znac kiedy bedziesz chciala jechac i wogole jak i co?:)napisz najlepiej maila kizilirmak@interia.pl
hipol 16:21 | 02.02.2008
Ja mogę od 1 lipca do ok 24 sierpnia - odpisz co chcesz tam robić - ja już byłam w Ladhaku i Zanskarze, więc interesuje mnie coś innego.gosienkagorska@interia.pl