/ / > Gedzie na majówkę tanio i ciepło > Forum, porady, opinie i informacje w Globtroter.pl

Forum dyskusyjne

Gedzie na majówkę tanio i ciepło

kategoria tanie podróżowanie

avrack4 dołączył
16.03.2014

avrack4 20:27 | 16.03.2014

Witam.
Szukam pomysłu na majówkę dla 2ch osób.
Najlepiej gdzieś na południu europy żeby było tak jak w opisie.
Wszystko jedno czy z biura podróży czy na własną rekę.
Czas pobytu ok. tygodnia.
Cena okolo 1000-1500zł. (przejazd i nocleg)

avrack4 dołączył
16.03.2014

avrack4 20:40 | 16.03.2014

ps (nie wiem jak edytować posty/wątki)
Możemy się też do kogoś ,,podłączyć" jeśli byłaby taka możliwość.

kudik dołączył
20.07.2009

kudik 11:10 | 18.03.2014

Na samą majówkę czyt weekend majowy będzie ciężko - to gorący okres i w biurach i w liniach lotniczych i ceny idą znacznie do góry. Chyba, że z wylotem z Niemiec - Niemcy nie mają długiego weekendu :)

Po 3/05 bez problemu np Kretę można złożyć za niecałe 500 zł - jak to zrobić opisałem na blogu
http://www.wakacjeipodroze.com/item/206-tanie-wakacje-na-wiosne-kreta-za-486-zl-czy-majorka

Pozdrawiam

tajpro dołączył
17.03.2014

tajpro 15:29 | 18.03.2014

Cześć
Polecam Sardynię, jeśli nie byłaś/eś. Przepiękna wyspa. Tylko, że z Polski brak rozsądnych cen na ten kierunek.
Jeśli mieszkasz w zachodniej Polsce, wtedy najlepiej szukać wycieczek z Niemiec. Jeśli w południowej - z Wiednia. W innym przypadku trzeba kombinować z dolotem, bo autem długo się bujać po naszym pięknym kraju może być uciążliwe.
Przykładowa oferta, którą dostałem kilka dni temu.
http://travelsniper.pl/?p=1495
Trzeba szukać w necie. Na pewno coś się trafi

Pozdrawiam

tajpro dołączył
17.03.2014

tajpro 15:31 | 18.03.2014

aha
Zapomniałem dodać, że chyba z Krakowa na Sardynię lata Ryanair.

avrack4 dołączył
16.03.2014

avrack4 16:31 | 18.03.2014

Dziękuje serdecznie za odpowiedzi. Akurat na Sardynii byłem ale wskazówki jak najbardziej cenne! ;]

avrack4 dołączył
16.03.2014

avrack4 21:39 | 18.03.2014

Dodam jeszcze że mam niedaleko do Pragi oraz Berlina więc loty stamtąd również mile widziane ;) Oczywiście kilka razy dziennie monitoruje rynek tanich linii lotniczych lecz może mi coś umknąć - więc prosiłbym o takie komentarze jak powyżej jakieś ciekawe pomysły, loty. Będę wdzięczny dziekuje ;)

nadusiaL dołączył
02.04.2014

nadusiaL 08:57 | 02.04.2014

ja bym polecała Włochy, wspaniały kraj, jest co zwiedzać i co oglądać na stronie http://www.centerfly.pl/tanie-loty/PL/IT/loty-do-wloch.html można znaleźć bardzo tanie loty, na pewno warto tam zerknąć

Szwedacz_Agnieszka dołączył
06.03.2014

Szwedacz_Agnieszka 13:00 | 03.04.2014

To ja dorzucę jeszcze Czarnogórę. Spędzałam tam nieco przedłużoną majówkę 2 lata temu. Wyjazd organizowany był na własną rękę i 2 warunki zawarte w temacie zostały spełnione ;) Tzn było ciepło (nawet bardzo) i w podanej kwocie się zamknęliśmy. Dodam, że wyjazd nie był stacjonarny, przemieszczaliśmy się z miejsca na miejsce.

Dla zainteresowanych link do galerii z tego właśnie wyjazdu: http://szwedacz.com/gallery/gallery-czarnogora-montenegro/

Pozdrawiam

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl