Forum dyskusyjne
Ranger81 16:34 | 05.09.2014
Witam. Spotkałem się ostatnio z dość ciekawym tematem. Mianowicie odwiedziłem chyba wszystkie kantory w mieście, ale nie byłem w stanie wymienić jednej dość egzotycznej waluty. Na szczęści już mi się to udało, niemniej jednak gdybym nie dział ze sporym wyprzedzeniem miałbym problem. Czy są jakieś sprawdzone sposoby na wymianę bardziej egzotycznych walut niż kantory stacjonarne?
Smok-1 12:02 | 06.09.2014
Zawsze możesz próbować zaoferować na forum, może ktoś akurat będzie jechał i mu się przyda ...
Smok-1 21:52 | 15.09.2014
Ruscow, a wymieniłeś kiedyś papierowy banknot, w dodatku nietypowej waluty, przez internet ?
żeglarz 23:14 | 15.09.2014
>Ruscow, a wymieniłeś kiedyś papierowy banknot, w dodatku nietypowej waluty, przez>internet ?
Jak ktoś ma dobry skaner może próbować, ale masz rację jak jest nietypowy będzie trudno!
Ranger81 17:01 | 26.09.2014
>Może niepotrzebnie ograniczasz się do kantorów stacjonarnych? Wypróbuj któryś z>kantorów internetowych. Ja przekonałem się do platformy liderwalut.pl.
Faktem jest, że całkiem fajny ten liderwalut, i chętnie bym skorzystał, tyle tylko, że chyba nie mam aż tyle pieniędzy w egzotycznych walutach, żeby zakładać w nich konta. W każdym razie dzięki, bo pewnie wkrótce skorzystam, tyle że w zupełnie innej sprawie :).
A wracając do tematu, czy może jednak ktoś wie jak wymienić rzadsze waluty? Może jakieś sklepy numizmatyczne?