Forum dyskusyjne
loty do Nepalu
kategoria podróże po świecie
kraj Nepal
goga1 20:22 | 15.09.2011
Hej,wybieramy się z koleżanką do Nepalu w listopadzie i oprócz lotów z air arabia szukamy jeszcze jakichś innych, które latają z europy. Macie może jakieś pomysły, rady? Byłybyśmy wdzięczne. Plus jeśli ktoś ma ochotę się dołączyć do wycieczki, to piszcie!:)
pozdrawiam,
Gosia
Toms 21:37 | 15.09.2011
Nie wiem dokładnie jakie ceny są tej lini.Ale moż sprubować kupić lot do Dehli. la potem tanią lini.Wydaje mi sie że spokojnie można trochę zaoszczędzić.Pozdrawiam .Tomek
Toms 21:36 | 15.09.2011
Nie wiem dokładnie jakie ceny są tej lini.Ale moż sprubować kupić lot do Dehli. la potem tanią lini.Wydaje mi sie że spokojnie można trochę zaoszczędzić.Pozdrawiam .Tomek
blazy 23:15 | 15.09.2011
Spróbuj AEROSVIT WAW-Kijów -DEL i Indian Airlines DEL-KTM. A jak chcesz trochę luksusu to polecam Qatar Airways z Berlina przez Dohę do Kathmandu.
Przemysław Supernak SuperGlob 11:09 | 16.09.2011
Ja leciałem dwa razy przez Delhi. Raz z Turkish Airways za jakieś 1800 zł, potem ok. 200 $ tam i z powrotem Deli-Katmandu. Drugim razem Aero Svit - w podobnych cenach. Jeśli możesz poświęcić 2, 3 dni na Deli to najlepiej kupić bilet do Katmandu na miejscu. Rezerwacja internetowa z Polski to koszt ok. 800-900 zł w dwie strony
arturo.sz 14:18 | 16.09.2011
Lecę do Nepalu 28 paź. Jak się chce kupić bilety bezpośrednio do Kathmandu z europy, to wychodzi bardzo drogo. Ja lecę do Delhi z Turkish airlines za ok 2000 (2 strony), a następnie mam kupiony bilet z Delhi do Kathmandu za 230 zł (w 1 stronę) miejscowymi liniami. Nawet nie wychodzę z lotniska.Takie zestawienia wychodzą najtaniej. Jakiś tani bilet do Delhi+miejscowe linie do kathmandu.
Pozdrawiam
goga1 15:48 | 17.09.2011
Dzięki wielkie za pomysły! W końcu kupiłyśmy Istambul - Kathmandu - Istambul za 1600zł. Ze wszystkimi wizami licząc wyszło nam najtaniej. Podróż do Turcji oczywiście stopem, chyba żeby jakiś last minute się trafił:) Pozdrawiam!
Jadu 19:40 | 17.09.2011
cena bdb, ale przy takich kombinacji jeszcze dojazd stopem do Turcji .... prawdziwy globtrotering no i ryzyko moim zdaniem spore,nie mniej powodzenia :)
blazy 19:54 | 19.09.2011
Ja do Istambułu jadę zawsze pociągiem - bilety kupuję cząstkowo - tzn. Polska- Budapest; 29 EUR, Budapest -Belgrad - 23 EUR, Belgrad - Sofia - 22 EUR, Sofia- Istanbul- 20 EUR. Wszystkie ceny w jedną stronę m-ce siedzące, 2 kl.. Z Sofii są autobusy tańsze. Uwaga na spóźnienia - lepiej wyjechać dzień albo i dwa dni wcześniej, Czas jazdy-ok.40 h.Spróbujcie jeszcze zobaczyć ceny PEGASUS Airlines z Berlina.
lolas4 10:35 | 20.09.2011
Ja kupilem bilet Warszawa-Delhi - Warszawa za 1420 zl na listopad. Z przesiadka w Moskwie. Linie Aeroflot.Cena niska ale bilet kupowany jakos w marcu. Z Delhi do Kathmandu tez juz mam ale tylko w jedna strone bo w powrotna wracamy ladem do Delhi przez Varanasi i Agre.