Forum dyskusyjne
Bieszczady domek drewniany
kategoria podróże po świecie
kraj Polska
[fb] Olka Karpińska 22:20 | 06.02.2017
Witam.Poszukuję domku do wynajęcia. Interesuje mnie zwykły, prosty drewniany domek z kominkiem w Bieszczadach, najlepiej na jakimś odludziu, a nie, że kilka domków obok siebie. Bez zbędnych luksusów typu TV, internet. Zależy mi na tym żeby był odpowiedni klimat
Patka88 22:05 | 31.03.2017
wiesz co , ja Ci mogę polecić , takie Idealne miejsce na wypoczynek ,Mam tu na myśli pensjonat Borsuczyna , Jest to taki domek własnie drewniany , utrzymany w bieszczadzkim stylu , z dala od hałasów . Wokól tylko przyroda . ;) Tu akurat jest pełen luksus bo jest dostęp do wsyztskiego ;)
Patka88 22:07 | 31.03.2017
>wiesz co , ja Ci mogę polecić , takie Idealne miejsce na wypoczynek ,Mam tu na myśli>pensjonat Borsuczyna , Jest to taki domek własnie drewniany , utrzymany w
>bieszczadzkim stylu , z dala od hałasów . Wokól tylko przyroda . ;) Tu akurat jest
>pełen luksus bo jest dostęp do wsyztskiego ;)
Dokładniej to sie nazywa dom gościnny Borsuczyna .
biesu_pl 13:21 | 01.04.2017
Witam,wiesz co, jest taki domek, zupełnie bez wygód, stoi samotnie w zacisznym miejscu, ale w sumie wszędzie jest blisko, brak prądu, bieżącej wody itp.
polecam, spędziłem tam sporo czasu z przyjaciółmi i rodziną
http://www.adventureclub.bieszczady.info/wetlina.html