Forum dyskusyjne
gdzie na wycieczkę z małymi dziećmi
kategoria podróże po świecie
kraj Polska
klocek 11:21 | 15.07.2016
Czy macie jakieś pomysły gdzie zabrać trojkę 6-cio latków na wycieczkę? Szukam jakiś ciekawych miejsc aby w wolne dni pozwiedzać Małopolskę.
gosiapiotr 21:11 | 25.07.2016
Polska ciekawa do zwiedzania. Ja mam córkę 3 letnia i byliśmy z nią w górach stołowych bardzo chętnie chodziła. Będziemy się jeszcze wybierać w góry więc szukamy chętnych z dziećmi......
gosiapiotr 21:15 | 25.07.2016
Wyjazd w sierpniu 2016 miejsce do ustalenia jeszcze.
Jamess 21:12 | 06.10.2016
Hej, ja bym polecił Muszynę, ma bardzo przyjemne trasu spacerowe i szlaki górskie, stary zamek na wzgórzu, rezerwat lipowy, piękne ogrody sensoryczne i ogrody miłości z antycznymi rzeźbami. :)Jeśli chodzi o nocleg, z dzieciakami byliśmy w Klimku i też możemy polecić. Super miejsce nawet jak się pogoda nie uda bo jest aquapark, kręgle, sauny, pokój zabaw dla dzieci i różne zajęcia dodatkowe dla gości.
fanniemiec 17:04 | 12.01.2017
>Hej, ja bym polecił Muszynę, ma bardzo przyjemne trasu spacerowe i szlaki górskie,Byłem, potwierdzone, polecam :D Szczególnie z dziećmi!
AvriZus 10:38 | 06.02.2017
Polecam Wigry lub południowe Mazuty. Bardzo fajne miejsca do wyjazdu typowo rodzinnego.Muszę przyznać, że na organizację czasu właśnie w tych miejscach można sporo ciekawych miejsc uzyskać.
HotelSkipper 09:40 | 14.05.2017
Moim zdaniem warto wybrać się w takie miejsce w którym dzieci będą miały do dyspozycji kilka atrakcji i nie będą się nudzić- plaża oraz morze to idealna propozycja,. Co powiesz na Rewę?
Travelfreak 19:51 | 04.06.2017
Zgadzam się, na Mazurach jest kilka naprawdę fajnych miejsc, w którym możecie aktywnie spędzić czas :) Różne propozycje znajdziecie na przykład w tym artykule: http://breakplan.com/inspiracje/artykul/gdzie-najlepiej-pojechac-na-mazury
FunTon 11:46 | 26.07.2017
jak z dzieckiem to polecam Toruń do zwiedzania, jest tam planetarium, ogród zoobotaniczy, można samodzielnie przygotowac pierniki w muzeum, szczególnie polecam muzeum zabawek i bajek dla dziecka jak znalazł :) http://sbctorun.pl/branze/Rozrywka/Muzea/MuzeumZabawekiBajek/
wermaz 14:11 | 26.07.2017
Jeżeli chodzi o większe miasta to oczywiście polecam Kraków i Zakopane. Z mniejszych miejscowości fajnie jest zwiedzić np. Tyniec, mają tam przepiękne ścieżki rowerowe, ale też Rudno i Bielany (malownicze ruiny i klasztor). Przy podróży kilkuosobowej polecam też wynająć minibusa ze strony Buslead.pl mają bardzo dobre i niedrogie połączenia w całej Małopolsce :)
Julka82 10:58 | 01.08.2017
Także polecam Kraków, bo w Krakowie jest wiele atrakcji dla dzieci, park trampolin, Wioski Świata, a szczególnie polecam Ogród Doświadczeń, bo z mojego doświadczenia wynika, że dzieci się nie nudzą jak mogą coś same dotknąć. Co do Zakopanego, mam mieszane uczucia. Byłam tam w zeszłym roku na wakacjach i powiem tak - w sezonie jest tam bardzo dużo ludzi, ciężko przejść przez Krupówki, ale za to jest tam Aqua Park, Park Linowy itp., więc dzieciom się podobało, tylko ja wróciłam umęczona.A może Chorzów? Jest tam zoo, park rozrwyki i planetarium.
PodOchorowiczowka 10:41 | 08.11.2017
Bez wątpienia polecam Wisłę, gdzie znajdziecie wiele atrakcji, do tego w sezonem zimowym można też pojeździć na nartach, na pewno dzieci nie będą narzekać na nudę :)
Kay62 15:20 | 14.05.2018
My byliśmy w ubiegłym roku w ośrodku wypoczynkowym w Szczawnicy. Pensjonat w Szczawnicy oferuje pokoje na wynajem w malowniczej okolicy. Można tam naprawdę porządnie wypocząć za przyzwoite pieniądze, polecam rozpatrzyć taką ewentualność. :)