Forum dyskusyjne
nocleg warszawa
kategoria podróże po świecie
kraj Polska
HotelSkipper 09:34 | 14.05.2017
Warszawa ma bardzo rozbudowaną bazę noclegową, łącznie z tańszymi hostelami jak i hotelami klasy premium- to coś dla tych, którzy oczekują dobrego komfortu w samym centrum. Można też wybrać tańszą opcję na obrzeżach miasta i dojechać, to taktyka wielu osób.
zgłoszone do moderacji
mayer 11:17 | 26.04.2017
Smętna i żenująca reklama. Ciekawy cennik pokoi na każdą kieszeń(sic!) za jedyne 290 lub 340 zeta za noc.
zgłoszone do moderacji
bry 09:41 | 26.04.2017
>Jeśli chodzi o Warszawę to bardzo polecam Klub Sosnowy. Byłem tam już kilka razy i>zawsze wyjeżdżałem zadowolony :) Lokalizacja jest jak najbardziej ok, tak samo ceny.
>Do tego wspaniała obsługa oraz jedzenie, na pewno Ci się spodoba ;)
Na bank sie spodoba Twoja smetna reklama, szczególnie że użytkownik pytal o nocleg w 2011.
zgłoszone do moderacji
Monasio 08:17 | 26.04.2017
Jeśli chodzi o Warszawę to bardzo polecam Klub Sosnowy. Byłem tam już kilka razy i zawsze wyjeżdżałem zadowolony :) Lokalizacja jest jak najbardziej ok, tak samo ceny. Do tego wspaniała obsługa oraz jedzenie, na pewno Ci się spodoba ;)
zgłoszone do moderacji
morhen 21:00 | 03.01.2016
Ja z kolei polecam Adventura hostel. Miejsce prowadzone przez podróżników. Klimatycznie, fajna duża kuchnia i przytulne i czyste pokoje. 5 min na miejską plażę w Warszawie, do centrum tramwajem 8 min.
zgłoszone do moderacji
weana 23:49 | 28.06.2014
Noclegi u sióstr zakonnych w Warszawie są w cenie ok 30-40 zł za noc.
zgłoszone do moderacji
Wiewiórka752 13:19 | 21.05.2015
>W sumie im bliżej centrum tym wyższe ceny,jak chociażby w tych apartamentach. Warto>poszukać czegoś nieco dalej i mieć także taniej,bo to się po prostu opłaca.
A właśnie że nieprawda że im bliżej centrum tym drożej :-) Przykładem są apartamenty w których spałam niedawno - jeśli podzielić koszta na wszystkich, to wychodzi podobnie jak hotel gdzieś kawałek od centrum, a może i mniej. Trzeba umieć szukać - ja znalazłam : Solatium Apartments. Polecam sprawdzić, bo warto, naprawdę wysoki standard za niewielką cenę :)
zgłoszone do moderacji
olcia000 09:26 | 20.01.2014
polecam Emma Hostel na ul. Hożej, nocowałam tam kilka i jestem bardzo zadwolona:)
zgłoszone do moderacji
adamzag81 09:19 | 20.01.2014
Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy w stosunku do swej ceny jest Noclegi Okęcie przy Krakowskiej 236. 20 minut do centrum, taniuśko, przyjemnie, elegacko. Polecam, jestem u nich co miesiąc.
zgłoszone do moderacji
Podroznik2014 12:40 | 07.01.2014
Cześć.Osobiście często korzystam z różnych promocji na godealla.pl W dziale turystyka, po wpisaniu w wyszukiwarce Warszawa wyskoczą ci oferty ...
Pozdrawiam.
zgłoszone do moderacji
Kingatri 21:39 | 02.01.2014
Akademik Sabinki na Al. Niepodległości 147Pytaj o pokoje gościnne, tanio a 2 przystanki metrem do centrum :)
zgłoszone do moderacji
Jarek351 08:34 | 30.12.2013
tani jest motel na służewcu. W centrum raczej tanio niczego nie znajdziesz. Ew. Hostel "Tamka". Blisko centrum, ceny średnie
zgłoszone do moderacji
Ventura 12:25 | 06.11.2013
Akademik jest fajny bo tani ale jak człowiek po całym dniu załatwiania spraw chce się wyspać spokojnie to już odpada. Spałem ostatnio tu http://hotelaramis.pl/oferta i mogę śmiało polecić. Cena okej a lokalizacja sprawia że w centrum jesteśmy w kilkanaście minut. Samochód zostawiłem na parkingu i nie żałuje, zero stania w korkach i krążenia w poszukiwaniu miejsca do zaparkowania.
zgłoszone do moderacji
timon83 20:17 | 25.08.2013
jakaś konkretnie dzielnica?
zgłoszone do moderacji
Lezginka 00:03 | 31.07.2013
akademik, po co przepłacać
zgłoszone do moderacji
Lezginka 01:33 | 29.07.2013
http://www.9494.pl/Zgromadzenie-Ksiezy-Rogacjonistow.5.136486.html
zgłoszone do moderacji
Lezginka 01:33 | 29.07.2013
najtaniej w akademiku na Zamenhofa -70zł lub Smyczkowej - 40zl
zgłoszone do moderacji
Lezginka 01:30 | 29.07.2013
najtaniej w akademiku na Zamenhofa -70zł lub Smyczkowej - 40zl
zgłoszone do moderacji
allka 10:22 | 05.06.2013
Spałam ostatnio w tanim hostelu King Room na Bemowie. Do centrum można dojechać bezpośrednio tramwajem. Pokoje bardzo komfortowe i zadbane, tv, dostęp do internetu. Okolica cicha, ogród wokół domu, sala bilardowa i bardzo miła pani w recepcji:)
zgłoszone do moderacji
piotr1212 16:26 | 31.05.2013
Sporo noclegów w Warszawie można znaleźć na http://pobyty.pl/noclegi/warszawa/
zgłoszone do moderacji
[konto usuniete] 19:16 | 28.05.2013
A pomyślałeś żeby może poszukać noclegów pod Warszawą zamiast w samym mieście? Nad Zalewem Zegrzyńskim znajduje się świetne miejsce w którym można wynająć niedrogie noclegi - centrum rekreacyjne Promenada - jest tam przepięknie i naprawdę można wypocząć. Zielono, wokół liczne lasy i mnóstwo atrakcji. Być może nie będzie Ci się chciało wracać do samej Wawy :D A jeśli chodzi o dojazd to jest bezproblemowy - niecałe pół godzinki samochodem..
zgłoszone do moderacji
mortis 16:25 | 10.01.2013
oj jak chcesz w dobrej cenie i żeby połączenie było z różnymi częściami warszawy to myślę, że bardzo dobrze się sprawdzi hotel Aramis, jest tani, ładny i w dobrej lokalizacji.
zgłoszone do moderacji
Bo1 13:23 | 23.10.2012
zgadzam się z Tobą - to fajna opcja i często z niej korzystam, będąc np. w Poznaniu, ale czasem jak mi się zwala kilkoro znajomych na raz to też z tego korzystam w Warszawie (www.apartamentybravia.pl). Przy kilku osobach np. 3-4 to wychodzi taniej niż w hostelu, że o hotelu już nie wspomnę.
zgłoszone do moderacji
hania29 11:50 | 23.10.2012
wszytko zależy czego szukasz i na jakim komforcie ci zależy .w www.bmg-apartamenty.pl jest parking,metro spacerem 5 min, dookola mnóstwo restauracji i kafejek ..a przede wszystkim cale mieszkanie jest dla ciebie..jak w domu:)
zgłoszone do moderacji
VillaVerdi_pl 10:57 | 19.04.2012
W sumie im bliżej centrum tym wyższe ceny,jak chociażby w tych apartamentach. Warto poszukać czegoś nieco dalej i mieć także taniej,bo to się po prostu opłaca.
zgłoszone do moderacji
hania29 23:59 | 18.04.2012
ja polecam apartamenty : http://bmg-apartamenty.plczesto wyjeżdżam sluzbowo -sprawdzone wiec polecam.
zgłoszone do moderacji
jaroo 15:59 | 03.04.2012
Tutaj masz dobry nocleg http://www.warszawapokoje.pl/My spędziliśmy tutaj weekend i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni. Co do ceny to płacisz jedyne 130pln za dwójkę za dobę,
Polecam
zgłoszone do moderacji
Teja 15:37 | 16.02.2012
Spróbuj poszukać na http://www.poltrip.pl/szukaj/?query=Warszawa®ion=&category=6&no_term=on&online=on&question=onW tej bazie noclegów znajduje się dużo hosteli, które możesz zarezerwować też on-line.
zgłoszone do moderacji
karioka84 21:50 | 15.02.2012
zdarzylo mi sie nocowac w Wawie pare razy - tez szukalam noclegów w miare tanich, nie zabijajacych ;) znajdywalam je tutaj http://www.otonoc.pl/noclegi-warszawa za kazdym razem bylo tak jak w opisie, bez zadnych niespodzianek polecam!
zgłoszone do moderacji
james-bond 15:02 | 05.07.2011
mieszkanie 1-pokojowe, w pełni wyposażone, 130 zł/2 osoby/noc = 260zł/weekend. Jeżeli pasuje, podaj priva.
zgłoszone do moderacji
kolo © 13:03 | 05.07.2011
planuję jakiś wekend wakacyjny, ewentualnie z piątku na sobote i z soboty na niedzielę. na razie chce wybadać teren.no chyba że w tygodniu będzie korzystniej, ale myślę że wekendy lepsze na wyjazd do warszawy bo chyba trochę spokojniej
zgłoszone do moderacji
james-bond 10:12 | 05.07.2011
Na ile dni i w jakim terminie? Może coś miałbym do zaproponowania.
zgłoszone do moderacji
kolo © 12:17 | 29.06.2011
czy ktos mógłby polecić tani przyzwoity nocleg w warszawie?przeglądałem oferty hosteli i ceny sa koło 75 złotych. zalezy mi na dwójce, standard obojętny. najchętniej centrum, lub miejsce skąd jest dobry dojazd
zgłoszone do moderacji