Forum dyskusyjne
BALOS ELAFONISI
kategoria podróże po świecie
kraj Grecja
konto usunięte 22:46 | 22.05.2011
[treść usunięta przez GlobAdmina]
zgłoszone do moderacji
Monika.Gr 21:36 | 16.05.2011
Ja byłam w tamtym roku na Krecie. Sądzę, że da się objechać w jeden dzień tylko jak już sie tam znajdziesz to uwierz mi nie bedzie Ci się chciało wracac a w szczególności z plaży Balos. Z Chani by dostac się na plażę Balos najpierw pojechałam autobusem do portu tylko nie pamietam nazwy miejscowsci :( a później popłynełam stateczkiem najpierw na Gramvouse a później na Balos CUDNIE!!! można na plażę spokojnie dojechac samochodem tylko wtedy już nie mam możliwości dostania się na Gramvouse. Wycieczkę na Balos kupiłam w greckim biurze podróży, polecam bo są niedrogie i warto. Jeżeli chodzi o Elafonisi to z Chani kursują codziennie miejskie autobusy jakoś tak w około godz.10rano. Niestety podróż jest dość długa około 1,5 godz ale za to droga przez góry niezapomniana :) nie byłam w miejscowiści Hersonissos wiec nie wiem jak tam bedzie z dojazdem na te dwie plaże.
zgłoszone do moderacji
bardo 15:37 | 29.04.2011
na Krecie byłam parę lat temu i pamiętam, że wynajętym , małym samochodemwyjechaliśmy rano z Rethymno, w kierunku Elafonisi, po drodze zwiedzając Chanię, piekny klasztor nad samym morzem, i mieliśmy czas na kapiele i plażowanie na cudownej, o różowym odcieniu plaży w Elafonisi. Wracając po drodze zjedliśmy obiad i ok. 19-20-ej wróciliśmy do Reyhymno.
zgłoszone do moderacji
MIŁKA 11:32 | 29.04.2011
WITAM, CZY MOŻE KTOŚ SIE ORIĘTUJE JAKA ODLEGŁOŚC JEST MIEDZY HERSONISSOS A BALOS I Z BALOS DO ELAFONISI I CZY JEST WYKONALNE ZOBACZENIE TYCH DWÓCH MIEJSC W 1 DZIEŃ?I CZYM NAJLEPIEJ SIE TAM WYBRAĆ?CZY SA JACYŚ PRYWATNI PRZEWOŹNICY KTÓRZY OBWIOZĄ NAS PO WYSPIE??BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA WSZELEKIE INFORMACJE.
zgłoszone do moderacji